Up/Down Magazine
 

Over Up/Down Magazine

We're about trails. Endless trails, endless fun. We like to bike up, yet prefer to go down. Say hello to Up/Down.

Afstand

303 km

Beweegtijd

12:35 h

Persoonlijke Collecties
Alle tonen
Recente activiteiten
 1. erwinsikkens_com en 2 anderen hebben een gravelrit gepland.

  18 november 2020

  03:03
  50,2 km
  16,5 km/h
  230 m
  230 m
  🚲Dietrich🚲 (spechtX), Up/Down Magazine en 2 anderen vinden dit leuk.
  1. erwinsikkens_com

   Klaar voor jouw perfecte winterse gravelrit?Ideale fiets: gravelfiets
   Ideale bandbreedte: 40 mm of breder
   In het hart van de Veluwe start deze route het pittoreske Hoog Soeren. Al direct vanaf de start rol je over de heerlijke gravelwegen van Kroondomein het Loo... om precies te zijn de prachtige verbindingswegen die het hele jaar geopend zijn, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om de najaarssluiting van dit stuk natuur.Ondanks dat de route je doorlopend langs afgelegen plekken voert, fiets je iedere zoveel kilometer door Veluwse dorpen met de mogelijkheid te schuilen tegen plots slecht weer of om op te warmen aan een kop warme chocolademelk bij een lokale bakkerij.Ben je een daypacker? Neem je brander en donsjas mee en stop ter hoogte van km 36 voor een eigengemaakte koffie langs de gravelstrook over de prachtige Uddelse heide.
   Vanaf het Eethuis Halte Assel kort de route in ten opzichte van de oorspronkelijke (67 km lange) route en sla je linksaf terug richting Hoog Soeren.
   Hoog Soeren stikt van de gezellige restaurantjes, dus genoeg mogelijkheden om na afloop van je rit jezelf te trakteren op een warme drank of maaltijd.
   Happy gravel grinding!

   • 18 november 2020

 2. Gijs Bruinsma en 2 anderen hebben een mountainbikeroute gepland.

  16 november 2020

  erwinsikkens_com, Roebijn Schijf en 8 anderen vinden dit leuk.
  1. Gijs Bruinsma

   Op de Utrechtse Heuvelrug liggen heel wat vaste mountainbikeroutes, de een nog mooier als de ander. Maar ik verlang ook wel eens naar het ouderwetse paadjes zoeken, zeker als de drukte in de winter toeneemt. Denk aan die ene moeilijke drop midden in het bos die niemand kent, of die lekkere singletrack die je alleen kan vinden met hulp van de lokals. Op de Heuvelrug is fietsen buiten de vaste mountainbikeroutes en fietspaden verboden. Behalve in het Goois Natuurreservaat in het noordelijke deel van de Heuvelrug. Daarom heb ik heb een super leuke Old- en Newskool mountainbikeroute gemaakt rondom Lage Vuursche met start en finish bij Buiten in de Kuil. Het eerste deel gaat over de nieuwe route van Hoge Vuursche, lekker om in te komen en niet te moeilijk. Na een prachtige gravelstrook kom je in het gebied van het Goois Natuurreservaat, waar je mag fietsen op alle wegen en paden, wel in achtneming van de MTB-code, dus wees lief voor iedereen die je passeert en zeg gedag. Al kom je op de meeste tracks weinig ander volk tegen, weer een voordeel van ouderwets paadjes rijden.De trails in het Goois Natuurreservaat gaan je verassen met singletracks over boomstronken en zandpaden over de hei. Op tweederde van de route zit zelfs een klim met een vette afdaling en een natuurlijke singletrack tussen de bomen door. Een paar lange gravelwegen brengen je uiteindelijk bij het laatste stuk van de route, het parcours rondom de Kuil van Drackenstein, de achtertuin van Bea. Buiten in de Kuil is de perfecte uitvalsbasis voor je tocht met alles waar een fietser behoefte aan heeft, incl. sloten om je fiets aan vast te zetten en vuurkorven om weer op te warmen. Niet voor niks de locatie van het cross-over fietsevent 'Where the Streets Have No Name'. Wel even een vignet halen, dan mag je het hele jaar over de aangelegde mountainbikepaden van Lage- en Hoge Vuursche crossen. Sterker nog, als je weer bent warm geworden, ga je gewoon opnieuw over een van de trails!

   • 18 november 2020

 3. erwinsikkens_com en 2 anderen hebben een gravelrit gepland.

  15 november 2020

  04:06
  67,3 km
  16,4 km/h
  320 m
  320 m
  🚲Dietrich🚲 (spechtX), Up/Down Magazine en 4 anderen vinden dit leuk.
  1. erwinsikkens_com

   Klaar voor jouw perfecte winterse gravelrit? Ideale fiets: gravelfiets
   Ideale bandbreedte: 40 mm of breder
   In het hart van de Veluwe start deze route het pittoreske Hoog Soeren. Al direct vanaf de start rol je over de heerlijke gravelwegen van Kroondomein het Loo... om precies te zijn de prachtige verbindingswegen die het hele jaar geopend zijn, zodat je je geen zorgen hoeft te maken om de najaarssluiting van dit stuk natuur. Ondanks dat de route je doorlopend langs afgelegen plekken voert, fiets je iedere zoveel kilometer door Veluwse dorpen met de mogelijkheid te schuilen tegen plots slecht weer of om op te warmen aan een kop warme chocolademelk bij een lokale bakkerij. Ben je een daypacker? Neem je brander en donsjas mee en stop ter hoogte van km 36 voor een eigengemaakte koffie langs de gravelstrook over de prachtige Uddelse heide.
   Ook een snackstop bij km 46 behoort tot de mogelijkheden, wanneer je langs Eethuis Halte Assel rolt (zie de ingekorte variant van deze route voor deze route).
   De zuidelijke lus brengt je op alternatieve (en heel mooie) wijze langs Radio Kootwijk, om vervolgens een van de mooiste - niet al te technische - singletracks van de regio aan te doen.Slaat het weer plots om of slaat de kou op de benen? Deze route is op meerdere plekken eenvoudig in te korten.
   Een van die plekken is het eerder genoemde eethuis in Assel. Er is daar een eenvoudige en fraaie mogelijkheid tot inkorten door linksaf te slaan, de Pomphuisweg op terug richting Hoog Soeren.
   Hoog Soeren stikt van de gezellige restaurantjes, dus genoeg mogelijkheden om na afloop van je rit jezelf te trakteren op een warme drank of maaltijd. Happy gravel grinding!

   • 15 november 2020

 4. Up/Down Magazine heeft een mountainbikeroute gepland.

  15 oktober 2020

  04:21
  43,2 km
  9,9 km/h
  870 m
  1.700 m
 5. Up/Down Magazine heeft een mountainbikeroute gepland.

  15 oktober 2020

  03:30
  36,4 km
  10,4 km/h
  1.040 m
  1.040 m
 6. Up/Down Magazine heeft een mountainbikeroute gepland.

  15 oktober 2020

  05:01
  45,8 km
  9,1 km/h
  1.610 m
  1.610 m
 7. Up/Down Magazine heeft een mountainbikeroute gepland.

  9 september 2020

  00:43
  8,59 km
  12,0 km/h
  20 m
  20 m
 8. Up/Down Magazine heeft een mountainbikeroute gepland.

  9 september 2020

  00:50
  11,3 km
  13,6 km/h
  20 m
  20 m
 9. Up/Down Magazine heeft een mountainbikeroute gepland.

  9 september 2020

  00:30
  4,96 km
  10,1 km/h
  30 m
  30 m
 10. Up/Down Magazine heeft een mountainbikeroute gepland.

  9 september 2020

  00:33
  6,32 km
  11,5 km/h
  50 m
  50 m
 11. loading