Shop
3

True Grit Cycling
 

1777

Volgers

Over True Grit Cycling

True Grit Cycling Productions brings together cyclists of all sorts and styles to enjoy an adventurous day out on the bike together. We believe having a good time on the bike should always be followed by a great gathering off the bike, including music, craft beers and good food.True Grit is all about exploring our country’s beautiful backroads and finding magical trails through forest and farmland. We offer our participants unique routes that are well marked and fully serviced with espresso stops and tasty snacks along the way.

Afstand

6.504 km

Beweegtijd

297:28 h

Persoonlijke Collecties
Alle tonen
Recente activiteiten
 1. Martijn Knol en 2 anderen hebben een gravelrit gemaakt.

  11 december 2021

  03:42
  81,2 km
  21,9 km/h
  230 m
  250 m
 2. Paul en 2 anderen hebben een gravelrit gemaakt.

  11 december 2021

  04:47
  100 km
  20,9 km/h
  230 m
  250 m
  guus, True Grit Cycling en 8 anderen vinden dit leuk.
  1. guus

   Goed gemiddelde Paul 👍🏻

   • 11 december 2021

 3. Thomas Bogaard en True Grit Cycling hebben een gravelrit gemaakt.

  11 december 2021

  04:27
  94,2 km
  21,2 km/h
  300 m
  340 m
  Michel Bouman, True Grit Cycling en 5 anderen vinden dit leuk.
 4. True Grit Cycling heeft een gravelrit gepland.

  1 december 2021

  04:26
  60,5 km
  13,7 km/h
  230 m
  230 m
  Hans Opdam, TThiadens en 4 anderen vinden dit leuk.
  1. True Grit Cycling

   De 60 km lange gravelroute van WTSHNN wintereditie gaat door de bossen van Lage Vuursche en helemaal om Hilversum heen langs de mooiste plekken van het Goois Natuurreservaat. Het laatste stuk pakt nog een aantal mooie stroken mee in de bossen van Soest.Vanaf de start is het rustig aan over schelpenpaden richting het Hilversumse Wasmeer. Ondanks dat je af en toe een glimp opvangt van de A27 waan je jezelf in 'the middle of nowhere'.De route gaat onder Hilversum door en kent hier de meeste verharde kilometers. Hierdoor kom je op de onbekende westzijde uit van Hilversum en duik je de bossen in van het Corversbos en langs de zanderij Cralloo.De brede grindpaden van de Westerheide en Zuiderheide laten zien hoe mooi hier fietsen is en kom je uit bij de Keen Coffee stop (32 km) waar je vers gebrouwen koffie krijgt en een marshmellow kunt laten smelten bij het vuur (o.v.b. van regen).Na de pauze volgt een lastige strook rondom het Laarder Wasmeer, de schapenkudde heeft het pad namelijk omgewoeld. Gelukkig kom je snel genoeg weer op de prachtige brede fietspaden van het Goois Natuurreservaat en vervolgt de route richting Kasteel Groeneveld. Ook in de bossen van Hoge- en Lage Vuursche liggen weer mooie grindwegen die normaal alleen door de boswachter gebruikt mogen worden. Eenmaal bij de bossen van Soest verken je een klein stuk van een mountainbikeroute uit een ver verleden richting de Staalwijklaan, een brede typische gravelweg.Het laatste stuk gaat richting Buiten in de Kuil waar je nog wordt uitgedaagd met een stuk singletrack van de mountainbikeroute.Let op: de route is NIET uitgepijld.

   • 1 december 2021

 5. True Grit Cycling heeft een gravelrit gepland.

  30 november 2021

  05:45
  79,1 km
  13,7 km/h
  280 m
  280 m
  marleen, Odegraaff en 7 anderen vinden dit leuk.
  1. True Grit Cycling

   De langste gravelroute van WTSHNN wintereditie gaat door de bossen van Lage Vuursche en helemaal om Hilversum heen langs de mooiste plekken van het Goois Natuurreservaat. Het laatste stuk pakt nog een aantal mooie stroken mee in de bossen van Soest en Bilthoven.Vanaf de start is het rustig aan over schelpenpaden richting een van de mooiste stroken van Lage Vuursche in het Cronebosch richting het Hilversumse Wasmeer. Ondanks dat je af en toe een glimp opvangt van de A27 waan je jezelf in 'the middle of nowhere'. De route gaat onder Hilversum door en kent hier de meeste verharde kilometers. Hierdoor kom je aan de onbekende westzijde uit van Hilversum en duik je de bossen in van het Corversbos en de zanderij Cralloo. De brede grindpaden van de Westerheide en Zuiderheide laten zien hoe mooi hier fietsen is en met een verrassende d-tour richting Laren kom je uiteindelijk uit bij de Keen Coffee stop (40 km) waar je vers gebrouwen koffie krijgt en een marshmellow kunt laten smelten bij het vuur (o.v.b. van regen).Na de pauze volgt een lastige strook rondom het Laarder Wasmeer, de schapenkudde heeft het pad namelijk omgewoeld. Gelukkig kom je snel genoeg weer op de prachtige brede fietspaden van het Goois Natuurreservaat en vervolgt de route richting Kasteel Groeneveld. Ook in de bossen van Hoge- en Lage Vuursche liggen weer mooie grindwegen voor je klaar die normaal alleen door de boswachter gebruikt mogen worden. Eenmaal bij de bossen van Soest verken je een mountainbikeroute uit een ver verleden, bij droog weer prima te doen, bij nat weer trek je sporen door de modder richting de Staalwijklaan, een brede typische gravelweg.Het laatste stuk kent nieuwe paden in de bossen van Bilthoven en volg je met een loopje de paden richting Lage Vuursche en richting Buiten in de Kuil waar je nog wordt uitgedaagd met een stuk singletrack van de mountainbikeroute. Let op: de route is NIET uitgepijld.

   • 1 december 2021

 6. True Grit Cycling heeft een mountainbikeroute gepland.

  30 november 2021

  02:24
  31,8 km
  13,3 km/h
  120 m
  120 m
  Stefarius vindt dit leuk.
  1. True Grit Cycling

   De korte route voor de mountainbikers is een perfecte mix van de Hoge- en Lage Vuursche MTB routes en de 'old skool' singletracks in de bossen van het Goois Natuurreservaat, verbonden door prachtige bospaden.Vanaf de start duik je gelijk de singletracks op van de vaste route die je tot aan het Hilversumse Wasmeer brengen. Hier liggen een paar ouderwetse singletracks waar je brede stuur net tussen de bomen doorkomt. Door het Cronebos loopt een prachtige laan die weer aansluit op de Hoge Vuursche mountainbikeroute. Rustig aan bij het theehuis en de oversteekplaatsen. Daarna mag je weer volle bak over brede en voor de meeste onbekende paden richting Anna's Hoeve waar de koffiestop met onze partner Keen Coffee staat (km-punt 17). Pak je mashmellow om boven het vuur te laten smelten (o.v.b. regen) en pak die rust. Na de pauze vervolgt de route over Landgoed Groeneveld (Ride Slow please) en kom je weer bij de Hoge Vuursche mountainbike route. Vlak bij Baarn ligt er nog een mooi gravel segment en vind je uiteindelijk aansluiting bij de Lage Vuursche route waar je op de ronde rondom Buiten in de Kuil nog even wordt uitgedaagd.Let op: de route is uitgepijld ter ondersteuning aan je eigen GPS.

   • 1 december 2021

 7. True Grit Cycling heeft een mountainbikeroute gepland.

  29 november 2021

  02:52
  43,0 km
  15,0 km/h
  160 m
  160 m
  Michiel, Piet en Thomas Bogaard vinden dit leuk.
  1. True Grit Cycling

   De langste route voor de mountainbikers is een perfecte mix van de Hoge- en Lage Vuursche MTB routes en de 'old skool' singletracks in de bossen van het Goois Natuurreservaat, verbonden met prachtige bospaden.Vanaf de start duik je gelijk de singletracks op van de vaste route die je tot aan het Hilversume Wasmeer brengen. Hier liggen een paar ouderwetse singletracks waar je brede stuur net tussen de bomen doorkomt. Bij Hollandse Rading volgt een klimmetje die je bij een stuk asfalt brengt wat een verbinding is met De Zwarte Berg vlak onder Hilversum. Hier slinger je door het bos over een pad bedekt met bladeren en moet je echt zoeken naar het juiste spoor. Eenmaal terug bij het Hilversumse Wasmeer fiets je door het Cronebos over een prachtige laan en sluit je weer aan op de Hoge Vuursche mountainbikeroute. Rustig aan bij het theehuis en de oversteekplaatsen. Daarna mag je weer volle bak over brede en voor de meeste onbekende paden richting Anna's Hoeve waar je hoogstwaarschijnlijk niet klimmend boven komt. Gelukkig hebben we niet lang daarna op km-punt 28 de koffiestop met onze partner Keen Coffee en pak je een mashmellow om boven het vuur te laten smelten (o.v.b. regen). Na de pauze vervolgt de route over Landgoed Groeneveld (Ride Slow please) en kom je weer bij de Hoge Vuursche mountainbike route. Vlak bij Baarn ligt er nog een mooi gravel segment en vind je uiteindelijk aansluiting bij de Lage Vuursche route waar je op de ronde rondom Buiten in de Kuil nog even wordt uitgedaagd.Let op: de route is uitgepijld ter ondersteuning aan je eigen GPS.

   • 1 december 2021

 8. True Grit Cycling heeft een gravelrit gepland.

  12 november 2021

  05:34
  99,3 km
  17,8 km/h
  260 m
  260 m
  Antoine, Hans en 2 anderen vinden dit leuk.
  1. True Grit Cycling

   'It's not a family ride', dat geldt ook voor de kortste afstand tijdens Rock Solid 2021. Met 95 km en wat meer asfaltwegen de minst zware afstand tijdens Rock Solid.Vanaf de start is het even doorbijten, omdat je dwars door Amersfoort fietst en het eerste stuk in de Gelderse Vallei weinig gravelwegen kent. Pas bij Stoutenburg en Terschuur maak je kennis met de grind- en zandwegen die zo typisch zijn voor dit gebied. Asfaltwegen wisselen elkaar snel af met mooie lange onverharde wegen zoals de Poolseweg en een enkel pad door bossen en over de hei. Eenmaal op de Veluwe volg je onverharde boswegen door een van de oudste bossen van Nederland, het Sprielderbos. Via het hoogste punt op de route in Drie kom je aan bij Il Magistrale Cycling Coffee stop (38,5 km) die naast de Schaapskooi van Ermelo op de hei ligt. Na de Coffee stop fiets je terug naar het Speulderbos om een van de magische boswegen te pakken in dit oude bos. De Veluwe laat je uiteindelijk achter om een van de lastigste stroken te pakken langs het spoor, een double-track die hobbelt van begin tot eind. In de Gelderse Vallei steek je over grindwegen door richting Lunteren. Helaas op dit stuk ook wat meer asfalt in verband met wegwerkzaamheden en een verplichte omleiding. Op km-punt 66 hebben we een Pitstop ingericht, een snelle stop met bouillon, een broodje en natuurlijk Clifbars.Na de Pitstop vlieg je over mulle zandwegen door Lunteren en kom je weer in de omgeving van Amersfoort. Wat volgt is een mix van asfalt, een enkel onverhard pad en onverharde boerenlandwegen. Het laatste stuk gaat door het prachtige Den Treek waar je uitkomt in Amersfoort via een schelpenpad.Het laatste stuk is nog even opletten, omdat je opnieuw dwars door de stad gaat en de schemer al is ingevallen.

   • 12 november 2021

 9. True Grit Cycling heeft een gravelrit gepland.

  12 november 2021

  06:56
  122 km
  17,6 km/h
  330 m
  330 m
  Michiel, Robin van Dijk en 3 anderen vinden dit leuk.
  1. True Grit Cycling

   'It's not a family ride', dat geldt ook voor deze afstand tijdens Rock Solid 2021. Met ruim 122 km de meest gekozen afstand.Vanaf de start is het even doorbijten, omdat je dwars door Amersfoort fietst en het eerste stuk in de Gelderse Vallei weinig gravelwegen kent. Pas bij Stoutenburg en Terschuur maak je kennis met de grind- en zandwegen die zo typisch zijn voor dit gebied. Asfaltwegen wisselen elkaar snel af met mooie lange onverharde wegen zoals de Veldhoefweg en een enkel pad door bossen en over de hei. Eenmaal op de Veluwe volg je onverharde boswegen door een van de oudste bossen van Nederland, het Sprielderbos. Via het hoogste punt op de route in Drie kom je aan bij de Il Magistrale Cycling Coffee stop (46,5 km) die ligt naast de Schaapskooi van Ermelo op de hei. Na de Coffee stop pak je het enige stukje singletrack van vandaag over de mountainbikeroute van de Ermelose Hei. Tot aan het bekende plaatsje Garderen volg je brede grind- en zandwegen over de hei, door het bos en langs boerderijen. De Veluwe laat je achter om een van de lastigste stroken te pakken langs het spoor, een double-track die hobbelt van begin tot eind. In de Gelderse Vallei steek je over grindwegen door naar Lunteren. Helaas op dit stuk ook wat meer asfalt in verband met wegwerkzaamheden en een verplichte omleiding. Op km-punt 85 hebben we een Pitstop ingericht, een snelle stop met bouillon, een broodje en natuurlijk Clifbars. Na de Pitstop vlieg je over mulle zandwegen langs Lunteren en kom je weer in de omgeving van Amersfoort. Wat volgt is een mix van asfalt, een enkel onverhard pad en onverharde boerenlandwegen. Het laatste stuk gaat door het prachtige Den Treek waar je uitkomt in Amersfoort via een schelpenpad. Het laatste stuk is nog even opletten, omdat je opnieuw dwars door de stad gaat en de schemer al is ingevallen.

   • 12 november 2021

 10. True Grit Cycling heeft een gravelrit gepland.

  12 november 2021

  08:35
  149 km
  17,4 km/h
  390 m
  390 m
  RPKranendonk - Haute Route Ambassador, Martin en 3 anderen vinden dit leuk.
  1. True Grit Cycling

   'It's not a family ride', dat geldt zeker voor deze afstand. Met 150 km de langste en mooiste keuze voor Rock Solid 2021! Vanaf de start is het even doorbijten, omdat je dwars door Amersfoort fietst en het eerste stuk in de Gelderse Vallei weinig gravelwegen kent. Pas bij Stoutenburg en Terschuur maak je kennis met de grind- en zandwegen die zo typisch zijn voor dit gebied. Asfaltwegen wisselen elkaar snel af met mooie lange onverharde wegen zoals de Veldhoefweg en een enkel pad door bossen en over de hei. Deze afstand pakt als enige het maximale uit de Gelderse Vallei door de onverharde paden te zoeken rondom landgoederen de Hel en Oldenaller. Ook tussen Putten en Ermelo liggen prachtig verscholen boeren landweggetjes. Eenmaal op de Veluwe volg je onverharde boswegen door een van de oudste bossen van Nederland, het Sprielderbos. Via het hoogste punt op de route in Drie kom je aan bij de Il Magistrale Cycling Coffee stop (66,5 km) die ligt naast de Schaapskooi van Ermelo op de hei. Na de Coffee stop pak je het enige stukje singletrack van vandaag over de mountainbikeroute van de Ermelose Hei. Tot aan het bekende plaatsje Garderen volg je brede grind- en zandwegen over de hei, door het bos en langs boerderijen. De Veluwe laat je achter je om een van de lastigste stroken te pakken langs het spoor, een double-track die hobbelt van begin tot eind. In de Gelderse Vallei steek je over grindwegen door naar Lunteren. Helaas op dit stuk ook wat meer asfalt in verband met wegwerkzaamheden en een verplichte omleiding. Op km-punt 107 hebben we een Pitstop ingericht, een snelle stop met bouillon, een broodje en natuurlijk Clifbars. Na de Pitstop vlieg je over mulle zandwegen langs Lunteren en kom je weer in de omgeving van Amersfoort. Wat volgt is een mix van asfalt, een enkel onverhard pad en onverharde boerenlandwegen. Het laatste stuk gaat door het prachtige Den Treek waar je uitkomt in Amersfoort via een schelpenpad. Het laatste stuk is nog even opletten, omdat je opnieuw dwars door de stad gaat en de schemer al is ingevallen. De zon gaat om 16.40 uur onder, vertrek dus op tijd voor deze machtige Rock Solid rit.

   • 12 november 2021

 11. loading