Shop

Top Trails of Germany

570

Volgers

Over Top Trails of Germany

Wandern auf mehr als 3.700 Kilometern! Die Top Trails sind typisch, eigen und anziehend. Und bei all ihren Gemeinsamkeiten, dennoch alle anders. Jeder der 12 Wege hat seine eigene, spannende Geschichte, jeder hat seinen speziellen Charakter. Keiner ist wie der andere. Egal für welchen Weg du dich entscheidest, Du findest Dein Abenteuer!youtu.be/DBB_qlpz5w4

Persoonlijke Collecties
Alle tonen
Recente activiteiten
 1. Top Trails of Germany heeft een wandeling gepland.

  17 november 2021

  66:57
  238 km
  3,6 km/h
  4.690 m
  4.820 m
  1. Top Trails of Germany

   Deze langeafstandswandelroute leidt je door het Westerwald. U kunt fantastische uitzichten, schilderachtige rotslandschappen, idyllische meren en mooie vakwerkdorpjes verwachten.Meer informatie en een mogelijke indeling in 16 etappes vindt u in deze collectie: komoot.de/collection/1069206.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 17 november 2021

 2. Top Trails of Germany heeft een wandeling gepland.

  17 november 2021

  105:12
  362 km
  3,4 km/h
  8.910 m
  8.670 m
  1. Top Trails of Germany

   Dit is de oudste van de langeafstandswandelpaden in de Schwäbische Alb. Het leidt je langs de noordelijke rand naar fantastische uitzichten, sprookjesachtige kastelen en forten, evenals mysterieuze grotten.Meer informatie en een mogelijke indeling in 16 etappes vindt u in deze collectie: komoot.de/collection/1069212.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 17 november 2021

 3. Top Trails of Germany heeft een wandeling gepland.

  17 november 2021

  89:43
  317 km
  3,5 km/h
  6.620 m
  6.710 m
  1. Top Trails of Germany

   Deze langeafstandswandelroute leidt je van noord naar zuid door de Eifel. Mooie dorpjes, prachtige uitzichten op een vulkanisch landschap, smalle rivierdalen en overblijfselen uit de Romeinse tijd wachten op u.Meer informatie en een mogelijke indeling in 15 etappes vindt u in deze collectie: komoot.de/collection/1069467.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 17 november 2021

 4. Top Trails of Germany heeft een wandeling gepland.

  17 november 2021

  43:41
  155 km
  3,6 km/h
  2.910 m
  3.150 m
  1. Top Trails of Germany

   Deze langeafstandswandelroute leidt u van het Hochsauerland naar Midden-Hessen. Je wandelt langs de hoofdkam van het Rothaargebergte over veelbelovende toppen en door prachtige natuur.Meer informatie en een mogelijke indeling in acht fasen vindt u in deze collectie: komoot.de/collection/1069264.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 17 november 2021

 5. Top Trails of Germany heeft een wandeling gepland.

  17 november 2021

  80:21
  284 km
  3,5 km/h
  6.000 m
  6.170 m
  1. Top Trails of Germany

   Deze langeafstandswandelroute volgt de bergkam van het Ertsgebergte langs de Tsjechische grens naar het Vogtland. Onderweg geniet je van de eenzame natuur, beklim je de Fichtelberg, de hoogste top van het middelgebergte, en kijk je terug naar de tijden van mijnbouw en raften.Meer informatie en een mogelijke indeling in 17 etappes vindt u in deze collectie: komoot.de/collection/1069508.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 17 november 2021

 6. Eifel Tourismus en Top Trails of Germany hebben een wandeling gepland.

  1 maart 2021

  Jan Verbücheln 🤠, Ellen en 3 anderen vinden dit leuk.
  1. Eifel Tourismus

   Voordat je begint, kun je bij de Gerolsteiner Helenenquelle je drinkfles vullen met mineraalwater. Het water komt uit de diepte van de Eifel, de kooldioxide is natuurlijk en is niet toegevoegd. Dan gaat het meteen bergopwaarts, naar de ruïne van Löwenburg. Vanaf hier heb je een weids uitzicht over de stad Gerolstein.

   Na het kasteel gaat het idyllisch iets verder omhoog over een smal bospad. Aangekomen bij de houten uitkijktoren op de Dietzenley heb je de zwaarste klim gemaakt. Daarna gaat het comfortabel verder naar Neuroth. In de vallei van de Kleine Kyll wacht je nog een klim.

   Deze etappe is zwaar, maar ook mooi en afwisselend. Vlak voor je bestemming voor de dag in Daun verschijnen de hoogtemeters nog een laatste keer. Bij de Neunkirchener Mühle kunt u even pauzeren voordat een laatste, beboste heuvel met ruim 80 meter hoogte op u wacht - klaar.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 1 maart 2021

 7. Eifel Tourismus en Top Trails of Germany hebben een wandeling gepland.

  1 maart 2021

  Jan Verbücheln 🤠, Axel en 4 anderen vinden dit leuk.
  1. Eifel Tourismus

   Je begint je wandeling bij de indrukwekkende Erlöserkapelle van Mirbach. Het is de moeite waard om binnen te kijken en je te vergapen aan het gouden mozaïek. We vervolgen onze weg over aangename paden door groene bossen en weilanden. Al snel vangt u de eerste glimpen op van het vulkanische landschap van de Eifel. Onderweg passeer je een opvallende berghut. Na ongeveer de helft van de route van vandaag bereikt u de Dreimühlen-waterval in het Mühlenbachtal.

   Voordat je naar de misdaadstad Hillesheim gaat, kun je een bezoek brengen aan het klooster Niederehe en het kasteel Kerpen, dat op een dolomietuitloper boven het dorp uitsteekt. Hier kunt u weer genieten van het geweldige uitzicht voordat u naar Café Sherlock, het misdaadhuis of zelfs het misdaadhotel gaat om te overnachten. Hillesheim is een halte op de "Eifel-Krimi-Wanderweg", die is gebaseerd op boeken van misdaadauteurs Jacques Berndorf en Ralf Kramp. Kijk uit naar een spannend bezoek!

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 1 maart 2021

 8. Eifel Tourismus en Top Trails of Germany hebben een wandeling gepland.

  1 maart 2021

  Jan Verbücheln 🤠, Ellen en 4 anderen vinden dit leuk.
  1. Eifel Tourismus

   Vanuit Blankenheim wandel je op en neer door de bosrijke omgeving en volg je het historische "broodpad". Er is hier een rustiek toevluchtsoord voor een rustige vakantie. Direct daarna gaat het bospad licht bergafwaarts het Schaafbachtal bij Ripsdorf in. Voorbij de kerk doorkruist u een agrarisch gebied naar Alendorf.

   Tussen geïsoleerde jeneverbesstruiken op arm gras voert de Eifelsteig je naar het kruis op de Kreuzberg. Daar kunt u weer genieten van het weidse uitzicht over Noordrijn-Westfalen, want kort na de afdaling steekt u de grens over naar de deelstaat Rijnland-Palts. Over een houten bruggetje verlaat je het eenzame jeneverbessenlandschap in de Lampertstal en volg je de Mirbach naar het gelijknamige dorp. Aan het einde van deze etappe kan je nog genieten van de rust in de Erlöserkapelle, die terecht de titel Eifeldom verdient.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 1 maart 2021

 9. Eifel Tourismus en Top Trails of Germany hebben een wandeling gepland.

  1 maart 2021

  Jan Verbücheln 🤠, Ralf en 4 anderen vinden dit leuk.
  1. Eifel Tourismus

   Uw wandeling begint in het rustige Kornelimünster bij Aken, waar het riviertje de Inde doorheen stroomt. Vanaf de voormalige benedictijnenabdij in de historische binnenstad begint het langs de Inde. Op het Itertal-viaduct gaat het de wereld in en ook over de eerste hoogtemeters. Via smalle paden komt u in de steden Hahn en Friesenrath, langs de St. Bernhardkapel en het bos in, waar u bij de weerpaddenstoelen het beste kunt uitrusten.

   Over houten wandelpaden doorkruist u het prachtige natuurgebied Struffelt - een absoluut hoogtepunt midden in de bloeiende heide. Kort daarna geniet je van het uitzicht over de Dreilägerbachtalsperre en maak je nog een paar meter hoogte voordat je Roetgen, je bestemming voor vandaag, gaat bekijken.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 1 maart 2021

 10. Eifel Tourismus en Top Trails of Germany hebben een wandeling gepland.

  15 december 2020

  Jan Verbücheln 🤠, lkk en 8 anderen vinden dit leuk.
  1. Eifel Tourismus

   Vandaag is uw laatste dag op de Eifelsteig en het zou niet moeilijk voor u moeten zijn om er weer met volle teugen van te genieten. Tegenwoordig laat het langeafstandswandelpad alles zien wat het heeft. Het begint met een beetje op en neer door het Kylltal, je passeert kasteel Ramstein en het pittoreske Butzerbachtal.

   Onderweg spatten watervallen, steek je hangbruggen over en bewonder je de overblijfselen van Romeinse mijnwerkers in de Pützholes. Maar niet genoeg. Daarna volgen twee indrukwekkende grotten, de Klausenhöhle en de Genovevahöhle. Als je wat extra energie hebt, is een omweg naar het uitkijkpunt Geyersley zeer de moeite waard.

   Dan begint het echt. Zodra u het Moezeldal bij Biewer bereikt, gaat u over smalle rotspaden met prachtige uitzichten op een steile klif naar Weisshaus, waar uw wandeling eindigt. Om langzaam weer aan de bewoonde wereld te wennen, kunt u de toegangsweg naar het centrum van Trier nemen en van daaruit comfortabel naar huis reizen.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 15 december 2020

 11. loading