Shop
1
47

Bufonto
 

73

Volgers

Over Bufonto

Fahre ganz gerne mal Rad.

Afstand

10.844 km

Beweegtijd

637:08 h

Persoonlijke Collecties
Alle tonen
Recente activiteiten
 1. Bufonto en Andy H hebben een fietstocht gemaakt.

  5 dagen geleden

  03:04
  53,4 km
  17,5 km/h
  500 m
  510 m
  Jens Steckel, Uwe en 33 anderen vinden dit leuk.
  1. Bufonto

   Is het mogelijk om een grotere ronde door Berlijn te rijden en zo min mogelijk snelwegen te gebruiken, d.w.z. de route door groenstroken, parken en bospaden te leggen? De test toonde aan: het werkt - zij het enigszins illegaal. Natuurlijk werden de fietsen alleen door de parken geduwd!

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 5 dagen geleden

 2. Bufonto en 2 anderen hebben een wandeling gemaakt.

  7 dagen geleden

  Andy H, williseins en 7 anderen vinden dit leuk.
 3. Bufonto heeft een fietstocht gemaakt.

  18 november 2021

  PetraEff, Ger Da en 4 anderen vinden dit leuk.
  1. Bufonto

   De terugweg is gekozen om eenvoudiger en vooral sneller te zijn, zodat ik op mijn bestemming kan zijn voordat ik het koud krijg.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 18 november 2021

 4. Bufonto heeft een fietstocht gemaakt.

  16 november 2021

  PetraEff, Jens Steckel en 2 anderen vinden dit leuk.
  1. Bufonto

   De fietstransporter had weer service en verse olie nodig. De terugweg was een omweg via de Wall Trail. Shit, wat is dat koud!

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 17 november 2021

 5. Bufonto en PetraEff hebben een wandeling gemaakt.

  13 november 2021

  01:47
  9,20 km
  5,1 km/h
  170 m
  170 m
  Sabine B, Jens Steckel en 8 anderen vinden dit leuk.
  1. Bufonto

   Dus net buiten het seizoen kunt u in alle eenzaamheid genieten van de ronde rond de Schermützersee. Het herfstgebladerte glansde nog van de bomen, maar hun kruinen waren al zover uitgedund dat het panoramische hoge pad veel fantastische uitzichten bood op het spiegelgladde meer.En zelfs midden in Buckow zou je in deze tijd van het jaar gemakkelijk een parkeerplaats kunnen vinden.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 13 november 2021

 6. Bufonto heeft een fietstocht gemaakt.

  9 november 2021

  williseins, Andy Huber en 60 anderen vinden dit leuk.
  1. Bufonto

   Ik wilde nooit op reis naar het noordoosten, want je moet je eerst een weg banen door de hele stad. Maar nu werd duidelijk dat stadsfietsen ook interessant kan zijn. Afgezien van twee kleine SUV's die me dwongen grof taalgebruik te gebruiken bij het afslaan naar rechts, leerde ik een paar onbekende gebieden kennen.Langs de Panke werd de stad eindelijk verlaten en op goede, volledig eenzame fietspaden door Bernau (stadsmuur!), Over de glooiende heuvels van de Barnim door Biesenthal naar Niederfinow en langs het historische Finow-kanaal langs bewijzen van oude industriële grootsheid naar Eberswalde , de voormalige Wuppertal van het Oosten werd genoemd.Omdat de trein terug naar Berlijn net was vertrokken, fietste ik naar Chorin, waar ik werd gestraft met een ellendig lange klim in plaats van uitzicht op het klooster.Het herfstbos is gewoon heerlijk kleurrijk, maar beneden behoorlijk slijmerig.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 9 november 2021

 7. Bufonto heeft een fietstocht gemaakt.

  28 oktober 2021

  PetraEff, Jens Steckel en 12 anderen vinden dit leuk.
  1. Bufonto

   De dagen worden korter en de tijd van lange reizen is voorlopig voorbij. Dus nog een laatste keer!'s Morgens vroeg moest de koplamp worden gevonden voor de reis naar het treinstation, die dan nodig was voor de laatste kilometers.In Doberlug-Kirchhain moet men de zijstraten gebruiken om een idee te krijgen van de verloedering van het gebied, omdat bijna elk tweede huis daar onbewoond is. Als u op zoek bent naar een goedkoop huis, maar bijna aan het einde van de wereld ...Verder is het gebied daar beneden fantastisch, net als de fietspaden. Je slingert eenzaam over eindeloze velden en weilanden op veld- en bospaden die perfect zijn geasfalteerd voor fietsers.De plaats Schlieben is een omweg waard. Wijnbouw werd en wordt hier weer beoefend. Vroeger was het op grote schaal, getuige de vele nog in gebruik zijnde wijnkelders aan de Martinstrasse en de wijnstokken op Langen Berg.
   weinbau-schlieben.de
   Kasteel Lilllliput is een niet leeg en heel bijzonder huis. Niet helemaal zoals Hundertwasser, maar eerder een onhandige, sjofele interpretatie van de grote meester, maar net zo kleurrijk, speels en fantasierijk. Een verfrissing te midden van monotone gevels.
   steffen-modrach.de
   Het tanken in Dahme gebeurde in een Vietnamese snackbar, die in de achterkamer een biljarttafel heeft vol luide stemmen (je kon ze niet zien) en af en toe een paar biertjes binnenbracht. Vreemd...Via de geliefde Flämingskate, die op sommige plekken al weer ondergeworteld was, kwam ik op de Rudi-Dutschke-Platz, waar na de Wurtschtbude en FDP café nu een Zwabisch restaurant zijn geluk beproeft in het oude treinstation van Schönefeld. Het was erg gezellig om op het oude perron in de zon te genieten van een witbier.
   zum-pirol.de
   Langs het mysterieuze testgebied Kummersdorf op het nieuwe fietspad naar Sperenberg (de straat ernaast was het prototype voor de AVUS-constructie), dan langs het Nottekanaal naar Zossen en over de saaie Ex-B96 en Dahlewitz naar het Wall Path. Het werd donker en het warme nest Berlijn was bereikt.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 28 oktober 2021

 8. Bufonto heeft een fietstocht gemaakt.

  20 oktober 2021

  PetraEff, Der 🐻liner en 78 anderen vinden dit leuk.
  1. Bufonto

   Het weerbericht beloofde een van de laatste mooie dagen van het jaar met bijna 20 graden. Met rugwind zou ik naar het noorden moeten, dus de fiets was vroeg gezadeld en na 25 km door het Grunewald en langs de kusten van Spandau kon ik de stad verlaten.In Hennigsdorf kijk je op de binnenplaats van de geboorteplaats van veel lokale treinen, toen was er alleen herfstlandschap en glooiende heuvels.Helaas was er geen wind in de rug en zonneschijn, de reis was nog steeds geweldig en de trein om 16:13 was net bereikt om stipt om 18 uur in Lichterfelde van het laatste biertuinbier te genieten.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 20 oktober 2021

 9. Bufonto heeft een fietstocht gemaakt.

  19 oktober 2021

  00:38
  12,4 km
  19,8 km/h
  80 m
  80 m
  Ger Da, Marchocia en 5 anderen vinden dit leuk.
  1. Bufonto

   Met de nieuwe kentekenplaten die in de koffer klapperden, gingen we terug over het vliegveld en langs het kanaal. Nu maar de auto opschroeven, ik hoef niet meer te fietsen 😁.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 19 oktober 2021

 10. Bufonto heeft een fietstocht gemaakt.

  19 oktober 2021

  00:33
  12,1 km
  22,1 km/h
  80 m
  70 m
  Ger Da, Stefan 🏳️‍🌈 en 2 anderen vinden dit leuk.
  1. Bufonto

   Als je kentekenplaten uit je auto zijn gestolen, moet je door de stad fietsen.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 19 oktober 2021

 11. loading