Shop
2

Kamu Breda
 

538

Volgers

Over Kamu Breda

Kamu Breda
Speciality coffee & speciality bikes.
☕️ White Label Coffee
🚴🏻‍♂️ (Off) road bikes
🍰 Comforting cakes
🍞 Daily fresh bread
🔧 Custom bike builds

Afstand

1.563 km

Beweegtijd

68:44 h

Persoonlijke Collecties
Alle tonen
Recente activiteiten
 1. Kamu Breda en 2 anderen hebben een gravelrit gepland.

  7 dagen geleden

  00:04
  1,14 km
  16,5 km/h
  0 m
  0 m
  Bjornridesꓸcc en Kamu Breda vinden dit leuk.
  1. Kamu Breda

   Op zaterdag 18 december a.s. organiseren we vanuit Kamu Bikes & Coffee in samenwerking met komoot een Grally in de schitterende omgeving rondom Breda.
   De komoot Grally Breda is geïnspireerd op de Alleycat races van fietskoeriers. Wedstrijden waarbij de kennis van het wegennet in een stad cruciaal zijn.
   Voor de komoot Grally geldt dat routeplanning skills belangrijker zijn dan snel kunnen fietsen. Het gaat dus niet om snelheid of om als eerste finishen. Anders dan bij een Alleycat maak je bij de Grally gebruik van komoot om de slimste route te plannen en fietsen ze niet in de stad maar over bos- en gravelpaden.
   Het doel is om aan de hand van checkpoints een zo efficiënt mogelijke route te plannen. Deze checkpoints en de overige regels maken we bekend tijdens een webinar op maandagavond 13 december. Aan de hand hiervan kan er gestart worden met het bouwen van de routes.
   Bij de start ontvangen de je nog een aantal aanvullende opdrachten om onderweg uit te voeren. Je doet mee als duo. Het tweetal met de beste routeplanningsvaardigheden wint.
   Er kan gestart worden tussen 10:00 en 11:00 vanuit Kamu Bikes & Coffee in het centrum van Breda. Voor iedereen staat de koffie en taart klaar. De finish ligt bij Brouwerij Frontaal in Breda, waar een lekker biertje (of andere consumptie) en een verse overheerlijke hamburger wacht op je. Uiteraard kan je lekker blijven hangen in het brouwcafe van Frontaal.
   Inschrijven of meer informatie? Check onderstaande link: eventbrite.nl/e/tickets-komoot-grally-breda-kamu-edition-200361575867

   • 7 dagen geleden

 2. Bjornridesꓸcc en Kamu Breda hebben een rit gemaakt.

  28 augustus 2021

  03:40
  96,1 km
  26,2 km/h
  150 m
  150 m
  Stefan Waijers, Roel en 40 anderen vinden dit leuk.
  1. Bjornridesꓸcc

   Een heerlijke tweede editie van de Kamu Gravel Series. Heb je deze editie gemist? Check de collectie voor alle vijf de routes: komoot.nl/collection/1307737/-kamu-gravel-series-2-road-gravelroutes

   • 29 augustus 2021

 3. Bjornridesꓸcc en Kamu Breda hebben een mountainbikeroute gepland.

  11 augustus 2021

  Egbert, kwouters en 7 anderen vinden dit leuk.
 4. Bjornridesꓸcc en Kamu Breda hebben een mountainbikeroute gepland.

  11 augustus 2021

  kwouters, Milou Jilesen en 3 anderen vinden dit leuk.
 5. Bjornridesꓸcc en 2 anderen hebben een rit gepland.

  9 augustus 2021

 6. Bjornridesꓸcc en 2 anderen hebben een rit gepland.

  14 juli 2021

 7. Bjornridesꓸcc en Kamu Breda hebben een gravelrit gepland.

  2 juni 2021

  06:58
  141 km
  20,2 km/h
  340 m
  340 m
  Maarten 83, kwouters en 6 anderen vinden dit leuk.
 8. Kamu Breda heeft een rit gepland.

  7 april 2021

  Joost Frencken vindt dit leuk.
  1. Kamu Breda

   In deze rit proppen we drie weken Tour de France. Dit levert een bonte mix op van alles wat Breda en omgeving te bieden heeft. Van winderige polders en strakke asfaltwegen tot kasseienstroken, landgoederen en bosrijke gebieden. Mis je een beklimming uit de buitencategorie? Geen zorgen, want ook de Brabantse Le Mont Ventoux (de brug over de A16) is inbegrepen.

   Deze route stelden wij in samen voor onze jaarlijkse Tour de Fransje, een combinatie van een toertocht, wedstrijd en festival die op de laatste zondag van de Tour de France georganiseerd wordt.

   Leuk als je een keer meefietst met dit jaarlijkse Bredase wielerfeest. Met deze route kun jij alvast op koersverkenning!

   • 7 april 2021

 9. Kamu Breda heeft een rit gepland.

  5 april 2021

  Eric en Stephan vinden dit leuk.
  1. Kamu Breda

   Parijs-Roubaix is één van onze favoriete eendagskoersen op de wielerkalender. Om de Hel van het Noorden te eren, presenteren wij met trots onze eigen helse kasseienkoers: de Hel van het Zuiden.

   Dat is best uniek, want in tegenstelling tot veel andere delen van Nederland zijn er in Noord-Brabant veel kasseistroken te vinden. Daarvan bundelt deze rit de twaalf mooiste kasseistroken rond Breda. Oké, verwacht geen vijfsterrenstroken zoals het Bos van Wallers in Noord-Frankrijk, maar met een beetje fantasie…

   We stuiteren het liefst over de kasseistroken bij het dorpje Den Hout en op Landgoed Anneville. Zet je bandendruk wat lager en leg je handen op het stuur, voor het meeste comfort op de fiets.

   • 7 april 2021

 10. loading