komoot
66

Elke Holler
 

503

Volgers

Over Elke Holler
Afstand

10.869 km

Beweegtijd

2350:42 h

Persoonlijke Collecties
Alle tonen
Recente activiteiten
 1. Elke Holler heeft een wandeling gemaakt.

  2 dagen geleden

  00:35
  1,94 km
  3,3 km/h
  20 m
  20 m
  1. Elke Holler

   19-1-2022 was het de juiste beslissing om naar het oosten te beginnen of niet?
   Van La Matanza storm en aangekomen in Tegueste..we konden onze wandeling in de grotere hoogten annuleren. Dus van de nood een deugd gemaakt en naar Bajamar om "de golven te kijken" ... wat een teleurstelling ... de sterke wind dreef de golven terug naar zee en het golfbrekersysteem in aanbouw deed de rest. Bij de zeebaden konden we nog mooie golven zien met wapperende vlaggen.
   We vervolgden onze weg naar Punta Hidalgo naar de kustpromenade, waar de vis Mero, ontworpen door de Duitse schrootkunstenaar Diedel Klöver, onze aandacht trok. Het is verbazingwekkend wat je kunt toveren van overgebleven schroot. De boulevard werd leeggeveegd...helaas niet alleen vanwege de storm. We keken langs het natuurlijke zwembad met zijn overlopende golven en het kleine haventje met zijn houten uitkijkplatform. De terugweg ging door de smalle en bochtige huizenrij naar beneden.
   Trouwens, vanaf La Mantaza thuis was er weer bijna geen wind.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • een dag geleden

 2. Elke Holler heeft een wandeling gemaakt.

  2 dagen geleden

  01:06
  3,58 km
  3,3 km/h
  30 m
  40 m
  1. Elke Holler

   Reageer bij deel 2 Punta Hildago

   vertaald doorOrigineel tonen
   • een dag geleden

 3. Elke Holler heeft een wandeling gemaakt.

  3 dagen geleden

  Alwine 🚴‍♀️🥾, Baerbel L 🍁 en 29 anderen vinden dit leuk.
  1. Elke Holler

   18 januari 2022 schijnt de zon weer uit de blauwe lucht.
   Onze bestemming van vandaag is Buenavista del Norte. Bij de kiosk op het plein was er weer leven.. Bezoek van de Nuestra Señora des Los Remedios...door de stad naar een nieuwe variant van het beproefde pad, dat goed begon, maar daarna een smal rotspad afliep... . hoeft niet per se te zijn. Wij keken naar de afdaling naar Playa de Los Barqueras van boven en bleef op het prachtige kustpad tussen de golfbaan en de zee aan de lokale El Burgado. Wat ik onderweg een beetje miste was de sterke branding met jicht, waar ik altijd met fascinatie naar keek. Gewoon een dode broek vandaag.
   We vervolgden het kustpad naar Playa El Fraile.. onderweg zijn er talloze kleine ontwikkelde paden en trappen die naar de zee leiden.
   De terugweg, helaas wat asfaltzwaar, voerde via bananenplantages, cactusteelt en langs de golfbaan naar een sculptuur met een enorme sprinkhaan, die doet denken aan de grote sprinkhanenplaag van 1659.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 2 dagen geleden

 4. Elke Holler heeft een wandeling gemaakt.

  4 dagen geleden

  00:24
  1,38 km
  3,5 km/h
  0 m
  10 m
  Ulrike, Thomas der Speyerbrunner Felsenkönig en 29 anderen vinden dit leuk.
  1. Elke Holler

   17 januari 2021 gaven de kleine blauwe gaten in de lucht hoop. El Sauzal met zijn prachtige Parque Los Lavaderos lag voor de hand. Maar bladerdeeg, het regende katten en honden en we besloten eerst te gaan winkelen in de kleine markthal. Daarna, gewapend met een paraplu, naar de Ayuntamiento geënsceneerd door een prachtige houten pauw. Korte regenkloof en we daalden af naar de Iglesia San Pedro Apóstol met zijn grote witte koepel, uitgeroepen tot een bezit van cultureel belang in 2005. Open...we konden de kerk bewonderen met zijn barokke, zilveren tabernakel, het oudste marmeren doopvont van Tenerife, waardevolle altaarstukken en schilderijen uit de 17e en 18e eeuw in het el Museo de Arte Sacro.
   Toen de regen harder werd, reden we terug naar huis om het Parque de la Sortija, dat voor de deur ligt, later nog een keer te verkennen.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 3 dagen geleden

 5. Elke Holler heeft een wandeling gemaakt.

  5 dagen geleden

  1. Elke Holler

   16 januari 2022 is het nog Calima en dus gaan we San Marcos verkennen. Dit kleine originele vissersdorpje behoort tot de gemeente Icod de Los Vinos. Er waren niet zoveel hoogtepunten te zien...maar het was interessant hoe de aankomende vissersboten aan land werden gehesen en de vers gevangen vis direct vanaf de boot werd verkocht...het zwarte Playa, dat goed bezocht werd...de nieuw ontworpen boulevard met zijn visrestaurants. .en de kleine beursgenoteerde Iglesia de San Marcos.
   Vanuit dat oogpunt nog een stuk voor 2,8 km ... en niet te vergeten de vele trappen terug naar de parkeerplaats. Hier zijn we altijd blij met de "Mirador" met uitzicht op het dorp, die de lokale bevolking heeft ontworpen.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 4 dagen geleden

 6. Elke Holler heeft een wandeling gemaakt.

  6 dagen geleden

  Bri Gitte🐩🐕, Ulrike en 37 anderen vinden dit leuk.
  1. Elke Holler

   15.1.2022 het weer zag er vandaag niet zo perfect uit "dankzij" Calima, een zandstorm uit de Sahara.
   Het zou een wandeling in de buurt moeten zijn.. dus op naar de Mirador de San Pedro. Ik hou van deze kustwandeling..zee, oude gebouwen, kliffen en dit alles wordt aangevuld door grote palmbossen. We voegden iets toe aan de tour en gingen verder naar Rambla de Castro en vervolgens terug naar het restaurant San Pedro. We hebben slechts gedeeltelijk de uitgangen naar Punta del Guindaste en Galeria La Galeria gemaakt, aangezien we er in 2019 waren. Desalniettemin een aanrader, aangezien uitgebreid en beveiligd met een houten reling. Tijdens de beklimming net voor de weg kreeg onze nieuwsgierigheid de overhand en namen we de "verkeerde weg" met een klein beetje klimmen. dus het is beter om de Camino Real te nemen.
   Local San Pedro was erg vol en we gingen naar huis zonder een fris biertje.
   Conclusie: geweldige tour zoals altijd...een beetje meer mensen op de weg, maar allemaal heel gedisciplineerd...en Calima bleef binnen de perken.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 5 dagen geleden

 7. Elke Holler heeft een wandeling gemaakt.

  7 dagen geleden

  Rita, Thomas 🌻| ADFC SAAR/SLS en 38 anderen vinden dit leuk.
  1. Elke Holler

   14 januari 2022 ..als ik vandaag vanaf het terras kijk en de naderende Calima zie, besef ik pas hoeveel geluk we gisteren hadden met het weer. Erjos ervaren zonder storm, zonder mist en in het beste weer is een zeldzame ervaring.
   Op oude camino's gingen we eerst vlak door boomheide, laurierstruiken en nog niet bloeiende zeugendistel naar de Charcas de Erjos, die momenteel helaas dichtgeslibd zijn. Daarna ging het 230m omhoog over mooi onderhouden, smalle paadjes naar de asfaltweg. Dit pad op de Lomo is 2 km lang met een prachtig uitzicht...links naar de kust naar Los Silos en het Teno-gebergte en naar rechts naar de Teide met zijn vulkanen voor de kust. Waar ik niet zo duidelijk over was, daarom noem ik het "de zeven heuvels tour", het ging steeds weer op en neer.
   Voordat we naar Erjos gingen, een korte omweg naar het platform met zijn geweldige uitzicht over het nevelwoud...
   Wat een glorieuze dag.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 6 dagen geleden

 8. Elke Holler heeft een wandeling gemaakt.

  13 januari 2022

  Patricia, Hans Ewald en 43 anderen vinden dit leuk.
  1. Elke Holler

   01/13/2022 de eerste dag van je vakantie kon niet mooier beginnen ... pure zonneschijn .. aangename temperaturen. Nadat we ons vakantiehuis voor de komende 6 weken hadden omgebouwd tot een oase van welzijn, gingen we door Taoro Park met zijn watervallen ... ik heb het nog nooit in actie gezien ... en zijn fantastische uitzichten over de kust, langs de vele trappen naar Puerto de la Cruz.
   Er valt niet veel uit te leggen over de tour, want het is een must voor elke bezoeker om dit prachtige park te bezoeken en Puerto, met zijn prachtige oude stad en haven, is sowieso een publiekstrekker.
   Het kan zo doorgaan.
   De tocht was 7.10 km met 130 hoogtemeters.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 13 januari 2022

 9. Elke Holler heeft een wandeling gemaakt.

  5 januari 2022

  Andrea H., Walter u.Ursula Franz en 37 anderen vinden dit leuk.
 10. Elke Holler heeft een wandeling gemaakt.

  2 januari 2022

  Claudia 🌞 📷 🌻🍁, Abeja 🐝Sabine en 35 anderen vinden dit leuk.
  1. Elke Holler

   Niet de moeite waard om achteraan te rennen.

   vertaald doorOrigineel tonen
   • 2 januari 2022

 11. loading