1
21

Bas Linssen
 

Over Bas Linssen

🏡 Southern - Limburg 🇳🇱
🌍 Hiked in: NL - D - B - CH - F - I
insta: btf.fotografie
More photos and info on:

Afstand

1.018 km

Beweegtijd

214:12 h

Persoonlijke Collecties
Alle tonen
Recente activiteiten
 1. Bas Linssen en BravoEcho hebben een wandeling gemaakt.

  6 dagen geleden

  04:27
  23,9 km
  5,4 km/h
  260 m
  250 m
  Rimo, Jo en 4 anderen vinden dit leuk.
  1. Bas Linssen

   17 april 2021:
   Een lange wandeling over het plateaulandschap van Zuid-Limburg.
   Van VisitZuidLimburg:
   Deze pittige en lange wandelroute, ook wel de vuursteenroute, zal je absoluut niet teleurstellen. Deze route maakt een verbinding tussen de verschillende vuursteenwinplaatsen in Eijsden-Margraten. Vuursteen kom je overal tegen in het landschap en het is tevens veelvuldig verwerkt in de gebouwen in deze streek. Vuursteen was het goud van de prehistorische mens, essentieel voor de ontwikkeling van de mensheid. Deze route is tegelijkertijd een educatieve tocht door het rijke landschap met zijn geologische en prehistorische betekenis. Volg de route via de Vuursteen-markering op de zilveren schildjes.

   • 6 dagen geleden

 2. Bas Linssen en BravoEcho hebben een wandeling gemaakt.

  9 april 2021

  03:07
  16,5 km
  5,3 km/h
  340 m
  320 m
  Carlos & Monique🍀🍀, An-Yv en 11 anderen vinden dit leuk.
  1. Bas Linssen

   9 april 2021:
   Een panoramische wandeling door misschien wel het mooiste deel van Zuid-Limburg. Drie stevige beklimmingen en heel veel vergezichten.
   Van WGZL:
   Tijdens deze echte heuvellandwandeling, klimt u via een voetpad omhoog naar Heijenrath en dan door het Onderste Bos omlaag naar de buurtschap Diependal. U volgt een heel leuk paadje langs een beekje en dan loopt u over een rustig weggetje naar het Geuldal. U klimt verder omhoog naar de buurtschap Camerig met schitterende vakwerkhuisjes en dan bereikt u boven Restaurant Buitenlust. Vanaf het terras heeft u een geweldig panorama! Na een pauze wandelt u via voetpaadjes naar camping Rozenhof en dan daalt u door weilanden af naar de Volmolen. Na een stuk door de weilanden komt u in de buurtschap Plaat en dan loopt u over veldwegen en bospaden naar de buurtschap Eperheide met weer enkele fraaie vakwerkhuisjes. Via leuke voetpaadjes loopt u door naar Heijenrath en dan daalt u door het Groote Bosch af naar Slenaken. De route is zeer panoramisch en er staan onderweg genoeg zitbanken . Het is een typische Zuid-Limburgwandeling.
   Meer info: wandelgidszuidlimburg.com/wp/1216-2

   • 9 april 2021

 3. Bas Linssen en BravoEcho hebben een wandeling gemaakt.

  4 april 2021

  03:37
  20,0 km
  5,5 km/h
  270 m
  250 m
  Carlos & Monique🍀🍀, Jeroen en 8 anderen vinden dit leuk.
  1. Bas Linssen

   4 april 2021:
   Een mooie wandeling langs boomgaarden, door bossen, dorpjes en weilanden. In het voorjaar veel bloesem.
   Uit WGZL:
   Een pittige maar schitterende wandeling vanuit Rijckholt. U doorkruist tweemaal het mooie Savelsbos en een stuk van de Voerstreek.
   Meer info: wandelgidszuidlimburg.com/wp/0187-2

   • 4 april 2021

 4. Bas Linssen en BravoEcho hebben een wandeling gemaakt.

  3 april 2021

  An-Yv, Jeroen en 11 anderen vinden dit leuk.
  1. Bas Linssen

   3 april 2021:
   Een heerlijke wandeling door een prachtige omgeving. De route een klein beetje aangepast: verder het Gerendal omhoog gelopen, een extra klim erin (Keutenberg) en een rondje over de Sousberg. Topper!
   Van WGZL:
   Tijdens deze heuvelachtige en panoramische wandeling, wandelt u eerst over graspaadjes door het mooie Gerendal en via een flink trappenpad komt u boven in het bos. Dan loopt u door de velden naar de camping Bergerhof met zomerterras en dan loopt u omlaag langs mooie bosranden naar een uitzichtpunt met prachtig uitzicht op Wijlre. U daalt af naar de buurtschap Stokhem en dan struint u door de weilanden langs de Geul. Na een leuk pad langs de Geul klimt u de Sousberg omhoog met alweer een mooi panorama. Via leuke graspaden loopt u dan weer omlaag naar het startpunt.
   Meer info: wandelgidszuidlimburg.com/wp/0960-2

   • 3 april 2021

 5. Bas Linssen en BravoEcho hebben een wandeling gemaakt.

  2 april 2021

  Mario aus Witten, Sana🎒🌿 en 8 anderen vinden dit leuk.
  1. Bas Linssen

   2 april 2021:
   Vandaag etappe 4 en 5 van de Via Belgica gelopen. Etappe 4 is een behoorlijk stedelijke etappe. Weinig natuurlijke hoogtepunten. Wel een paar historische punten, vooral in het begin: het Thermenmuseum, Coriovallum en het hoogste punt van de wandelroute. Etappe 5 is een mooie landelijke etappe. Samen is het bijna 24 km.
   Via Belgica - viabelgica.nl

   • 2 april 2021

 6. Bas Linssen en BravoEcho hebben een wandeling gemaakt.

  27 maart 2021

  Stephan N, Stefan en 8 anderen vinden dit leuk.
  1. Bas Linssen

   27 maart 2021:
   Vandaag etappe 1 en 2 van de Via Belgica door Zuid-Limburg. De route loopt van Maastricht via Meerssen naar Valkenburg. Bij elkaar is het zo'n 22 km. Je kunt natuurlijk ook de twee etappes apart lopen.
   Van viabelgica.nl:
   Na tweeduizend jaar kun je de Via Belgica en haar Romeinse hoogtepunten weer bewandelen. De Romeinen stellen ons nog voor een raadsel wat betreft de exacte route, maar ze hebben flink wat sporen achtergelaten. Tijdens deze lange afstandsroute beleef je heel Romeins Zuid-Limburg, zoals de Romeinse soldaten dat eeuwen geleden al deden. De Via Belgica is een oude Romeinse weg die van het Franse Boulogne sur-Mer naar het Duitse Keulen liep. Op die route doorkruist de Via Belgica Zuid-Limburg. Ze komt bij Maastricht ons land binnen en verlaat Nederland weer bij Rimburg. De aanwezigheid van deze grote Romeinse weg heeft veel invloed gehad op het omringende gebied. Tijdens deze wandelroute beleef je Romeins Zuid-Limburg en zie je deze regio met heel andere ogen.

   • 27 maart 2021

 7. Bas Linssen en BravoEcho hebben een wandeling gemaakt.

  20 maart 2021

  04:09
  23,0 km
  5,6 km/h
  290 m
  260 m
  Sana🎒🌿, Rimo en 6 anderen vinden dit leuk.
  1. Bas Linssen

   Zaterdag 20 maart 2021viabelgica.eu
   De Via Belgica is een oude Romeinse weg die van het Franse Boulogne sur-Mer naar het Duitse Keulen liep. Op die route doorkruist de Via Belgica Zuid-Limburg. Ze komt bij Maastricht ons land binnen en verlaat Nederland weer bij Rimburg. De aanwezigheid van deze grote Romeinse weg heeft veel invloed gehad op het omringende gebied. Tijdens deze wandelroute beleef je Romeins Zuid-Limburg en zie je deze regio met heel andere ogen.

   • 20 maart 2021

 8. Bas Linssen en BravoEcho hebben een wandeling gemaakt.

  13 maart 2021

  Jacqueline, Richard en 9 anderen vinden dit leuk.
  1. Bas Linssen

   Hoogtewandeling rondom Valkenburg aan de Geul.

   • 13 maart 2021

 9. Bas Linssen en BravoEcho hebben een wandeling gemaakt.

  7 maart 2021

  Angelika Czayka, Jeroen en 5 anderen vinden dit leuk.
  1. Bas Linssen

   7 maart 2021
   Een gemakkelijke ronde tussen weilanden, door bossen en over de heide. Heerlijke natuurwandeling. Om te genieten!
   Van WGZL:
   Doel van deze gemakkelijke en grensoverschrijdende wandeling (met wel 2 korte steile boshellingen) is de Teverenerheide met mooie vennen. Via de Grensstraat wandelt u Duitsland binnen en dan loopt u over veldwegen naar het dorpje Grotenrath. U loopt de bossen binnen en passeert het uitkijkpunt Heidemoor. Na een flink stuk door de bossen passeert u de Schwalbensee en de prachtige Kiefernsee. Een stuk verder passeert u de Christopherussee en dan struint u over de heide. U verlaat de heide en duikt een natuurgebied in met grasland. Hier passeert u nog een afgelegen ven. Als u uit het bos komt wandelt u over rustige weggetjes terug naar Waubach.
   Meer info: wandelgidszuidlimburg.com/wp/1268-2

   • 7 maart 2021

 10. Bas Linssen en BravoEcho hebben een wandeling gemaakt.

  6 maart 2021

  03:40
  19,8 km
  5,4 km/h
  220 m
  200 m
  Paul, Rimo en 3 anderen vinden dit leuk.
  1. Bas Linssen

   6 maart 2021:
   Het start- en eindpunt verplaatst naar Kasteel Erenstein. Vanaf daar loop je door het Hambos naar de eigenlijke route toe. Halverwege de route een extra stop gemaakt op de Halde Wilsberg vanwaar je een mooi uitzicht hebt op de omgeving.
   Uit WGZL:
   Tijdens deze gemakkelijke wandeling over Duits grondgebied wandelt u eerst over een mooie hoogteweg met prachtig uitzicht op het Hambachtal. U loopt over een rustig weggetje naar Horbach en dan door de velden naar de dorpjes Forsterheide en Richterich. U loopt een stuk langs de Amstelbach die hier nog een smal beekje is. U komt aan de rand van Kohlscheid en dan loopt u langs akkers en bosranden naar een prachtig kasteel. Hier volgt u een leuk paadje vlak langs de Amstelbach door bos en weiland. Onderweg passeert u enkele fraaie kasteelboerderijen en grote hoeves.
   Meer info: wandelgidszuidlimburg.com/wp/0820-2

   • 6 maart 2021

 11. loading