komoot
  • Inspiratie
  • Routeplanner
  • Features
Alle compatibele apparaten

Polar

hero small

Komoot voor Polar smartwatches

De meest effectieve routeplanner en navigatietechnologie om buiten de gebaande paden te gaan.

Wielrennen, gravelbiken, mountainbiken, trailrunning of wandelen, wat je sport ook is: als je de technologie van komoot gebruikt in combinatie met je Polar smartwatch, kun je veel makkelijker je activiteiten plannen én beleven.

Plan betere routes

Met komoot plan je eenvoudig de optimale route voor jouw outdoorsport. Plan je een trailrun of een hike? Dan voert je route over de beste trails en paden. Stap je op de fiets? Kies tussen wielrennen, toerfietsen, MTB of gravel – en komoot plant de perfecte rit voor jou.

Navigatie binnen handbereik voor elk avontuur

Komoot en Polar werken nauw samen, zodat je al je geplande Tours vanaf je pols kunt navigeren: koppel je account aan een compatibele Polar smartwatch en ga met een druk op de knop van start.

Plan. Synchroniseer. Ga!

Synchroniseer je horloge om je geplande komoot-Tours te zien op je Polar smartwatch – en navigeer ze met een tik op de knop.

Totale flexibiliteit – zelfs onderweg

Omdat het succes van elke buitenactiviteit afhangt van de beslissingen die je onderweg neemt, kan je met de komoot app voor iOS en Android onderweg je route volledig aanpassen – waar je ook bent. Herplan je route, synchroniseer en je ziet de aanpassingen direct op je Polar smartwatch.

Beleef je avontuur opnieuw

Zodra je avontuur erop zit wordt het op je komoot-profiel opgeslagen zodat je foto's kunt toevoegen, Highlights kunt creëeren en alles met je vrienden kunt delen.

Meld je aan voor de beste routes

Kant en klare inspiratie

Bekijk gepersonaliseerde avonturen op maat voor jouw favoriete sport

De beste planningstool

Plan je perfecte route met de beste outdoortechnologie van de wereld

Intuïtieve navigatie

Blijf op koers met gedetailleerde turn-by-turn navigatie en offline kaarten

Een logboek van avonturen

Bewaar elk avontuur en deel je belevenissen met je vrienden

Alle compatibele apparaten

Polar

Wat we bieden

Inspiratie
GebruiksvoorwaardenPrivacybeleidCommunityrichtlijnenBeloning voor het vinden van security vulnerabilities Bedrijfsinformatie