komoot
  • Routes
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Spanje
Castilië en León
Ávila
Barco Ávila-Piedrahita
Bohoyo

Refugio de la Redonda

Refugio de la Redonda

Bergwandel Highlight

Aanbevolen door Enbicia2

Deze Highlight is in een beschermd gebied

Controleer de lokale regels voor: Parque Regional de la Sierra de Gredos

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: Bohoyo, Barco Ávila-Piedrahita, Ávila, Castilië en León, Spanje

Beste Tours naar Refugio de la Redonda
Tips
  • Het ligt in de Bohoyo Gorge, dit is het tweede toevluchtsoord van de vijf die langs de kloof liggen. Het ligt op een hoogte van 1390, links van de weg als je omhoog gaat.
    Als u een natuurliefhebber bent en van wandelen houdt, kunt u de kans niet missen om de Refugio de la Redonda te bezoeken, gelegen in het hart van de Sierra de Gredos, in de provincie Ávila. Dit gratis toevluchtsoord, gelegen op een hoogte van 1.387 meter, is de perfecte plek om te genieten van een unieke ervaring in de bergen.
    De Refugio de la Redonda is een ideale plek voor mensen die zich willen losmaken van de routine en willen genieten van de natuur in zijn puurste vorm. Hoewel je geen sleutels nodig hebt om binnen te komen, is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat er maar 6 slaapplaatsen zijn, dus het is aan te raden om vooraf te reserveren als je er wilt overnachten.De opvang ligt in de gemeente Bohoyo, op nog geen 5 kilometer van de stad, en is dus gemakkelijk bereikbaar. Bovendien is het gemarkeerd met borden, zodat u het zonder problemen kunt vinden. Eenmaal daar kunt u genieten van een indrukwekkend uitzicht op de Sierra de Gredos en de rust die de berg biedt.De Refugio de la Redonda is een stenen schuilplaats met een open haard, een tafel en een slaapplatform. Hoewel brandhout schaars is, is het mogelijk om de open haard aan te steken en te genieten van een warme en gezellige avond. Bovendien is de shelter in goede staat en redelijk schoon, zodat u kunt genieten van een comfortabel en aangenaam verblijf.

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 8 november 2023

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: Bohoyo, Barco Ávila-Piedrahita, Ávila, Castilië en León, Spanje

Weerbericht - Bohoyo
loading