Wandel Highlight
Naast heerlijk zelfgebrouwen bier is er ook een goede keuze aan eten.
23 oktober 2018
Met hun 10 hectoliter brouwerij brouwen meesterbrouwer Odin Paul en gezel Arne Kosik één tot drie keer per week op traditionele ambachtelijke wijze, met behulp van geselecteerde grondstoffen en Harz-brouwwater, produceren de twee voortdurend verschillende soorten bier vers. Na een uitgebreide rustperiode in de lagerkelder komen alle bieren rechtstreeks van de tap op tafel. Bij het samenstellen van de menukaart hanteert meesterbrouwer en gastheer Odin Paul dezelfde normen als bij het brouwen van bier: verwerking van streekproducten, versheid en vakmanschap in de bereiding. In de historische, moderne sfeer van het monumentale huis uit 1720 kunnen gasten zich verheugen op echte Harz-smaakbelevenissen. Er is ook de mogelijkheid om tijdens een brouwerijrondleiding interessante dingen te leren over de kunst van het bierbrouwen en over Gose. Uiteraard kun je in de brouwerij ook bier kopen om mee naar huis te nemen of als cadeau.
11 december 2020
Gezellige sfeer, leuke en hoffelijke bediening en natuurlijk het allerbelangrijkste, een lekker biertje is verkrijgbaar in het Brauhaus zu Goslar!
23 oktober 2018
Maak een gratis komoot-account aan om nog 19 andere tips van insiders te krijgen.