komoot
  • Routes
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Frankrijk
New Aquitaine
Jonzac
Vibrac

Een gite in een oude molen

Een gite in een oude molen

Toerfiets Highlight

Aanbevolen door Pussy et Gégé

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: Vibrac, Jonzac, New Aquitaine, Frankrijk

Beste fietsroutes naar Een gite in een oude molen
Tips
  • De molens hebben een belangrijke economische rol gespeeld in de geschiedenis van de gemeente Vibrac. Volgens de bronnen zou er in de 19e eeuw een korenmolen en een oliemolen of een gipsmolen en twee korenmolens hebben gestaan.In het hart van het dorp Vibrac, is deze voormalige 19e-eeuwse molen, gelegen aan de rivier, volledig gerenoveerd met een eigentijdse inrichting.
    Deze ruime gîte, verdeeld over drie niveaus, biedt vanaf het balkon of de woonkamer een vrij uitzicht over de Charente.
    Op de begane grond: entree met de molen, de twee schoepenraderen en de oude molensteen, wasruimte. Op de 1e verdieping: inkomhal, wc, woonkamer met zithoek, eetkamer met ingerichte keuken met zicht op de schoepenraderen en toegang tot het overdekte terras, slaapkamer met 160 bed en open badkamer (dubbele douche en lavabo). Op de 2e verdieping: 2 slaapkamers, elk met 2 bedden van 90x200, een badkamer met douche en wc. Overdekt terras van 12 m² op de 1e verdieping, met plancha en tuinmeubelen. 2 kano's beschikbaar. Houtpelletkachel. TV, radio, bluetooth speaker, internet per box. Babyuitrusting: kinderbed, kinderstoel, bad. Openbare parkeerplaats op het terrein. Wijn- en bierkelder ter plaatse.
    In het hart van een groene omgeving wordt u gesust door het geluid van water. Ideaal voor een romantisch weekend of een weekje familievakantie.

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 5 april 2022

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: Vibrac, Jonzac, New Aquitaine, Frankrijk

Weerbericht - Vibrac
loading