komoot
  • Routes
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Italië
Calabria
Catanzaro
San Floro

San Floro

San Floro

Toerfiets Highlight

Aanbevolen door 3 fietsers

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: San Floro, Catanzaro, Calabria, Italië

Beste fietsroutes naar San Floro
Tips
  • Gemeente San Floro
    Het is een land dat vanwege de geografische ligging domineert de Corace Valley, biedt een landschap rijk aan ongerepte natuur, waar de geschiedenis, cultuur en tradities verstrengelen het creëren van een bekendheid die heeft ook de smaak van de zee, al getemperd door een licht briesje. Die verzacht de warme zomerdagen: het is de ideale plek voor een vakantie .....
    Gelegen op 264 meter boven de zeespiegel, biedt het een panoramisch gebied dat eruitziet als een enorm terras waar de lokale bevolking samenkomt om te socializen en hun ziel en hart te regenereren. Tegenover ligt de regionale hoofdstad, met het Sila-gebergte erachter, terwijl het blauw van de zee zich naar het oosten uitstrekt en harmonieus de horizon trekt.
    De avond is werkelijk spectaculair: duizend diamanten doorkruisen de lucht en verlichten de vallei, waardoor een magische en betoverende sfeer ontstaat.
    Tekst / Bron: gemeente San Floro
    sanfloro.asmenet.it

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 15 november 2021

  • Het historische centrum, San Floro
    Het centrale plein van San Floro blijkt een enorm panoramisch terras te zijn waar mensen samenkomen om de tijd te doden. 's Avonds is het landschap spectaculair, met duizend diamanten die aan de nachtelijke hemel schitteren en de vallei verlichten: ze creëren een magische en betoverende sfeer.
    De kerk van San Nicola (kerk van S. Nicola) en het Castello Caracciolo (Castello Caracciolo) voegen magie en charme toe. Het kasteel herbergt het permanente Museum van de Kunst van Zijde en Keramiek. Het is ook mogelijk om de schoonheid van enkele recent gerestaureerde adellijke paleizen te bewonderen en een bezoek te brengen aan het natuurreservaat "La Pineta", waar de moerbei-/zijderupsenteelt plaatsvindt.
    Tekst / bron: turiscalabria.it
    turiscalabria.it/website/?lang=en&categoria=/cosa/arte-e-cultura/musei/&view_type=s&id=758&title=lungo-l'antica via-della-seta.html

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 15 november 2021

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: San Floro, Catanzaro, Calabria, Italië

Weerbericht - San Floro
loading