komoot
  • Routes
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Oost-Engeland
Essex
Brentwood
Kelvedon Hatch

Trail through Pole's Wood to the end of the trees

Trail through Pole's Wood to the end of the trees

Mountainbike Highlight

Aanbevolen door 4 mountainbikers

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: Kelvedon Hatch, Brentwood, Essex, Oost-Engeland, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Beste mountainbikeroutes naar Trail through Pole's Wood to the end of the trees
Tips
  • Dus dit gedeelte door Pole's Wood was een aangename vondst, met een mooie lommerrijke vloer en golvende grond - althans voor een korte tijd.Hoewel het ruiterpad NW verdergaat zodra je uit de bomen komt, begint dit te ontrafelen, aangezien dit je (met enige moeite) over een sloot en door de Kelvedon Hatch Secret Nuclear Bunker-modderlocatie leidt (Google 'Nuclear Races') en de modder was op sommige plaatsen behoorlijk somber. Hoewel OS zegt dat het een legitiem openbaar recht van overpad is (en ik werd er niet door ondervraagd), was het een raar gevoel. Het is misschien beter om een korte wandeling over het westelijke voetpad te maken om bij Priors Wood op het pad terug naar het zuiden te komen, hoewel ik dit niet heb geprobeerd.

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 30 oktober 2021

  • Dus ik probeerde deze route vandaag en werd volledig gedwarsboomd door wat lijkt op een relatief veilig hoog hek dat maar doorgaat rond het bos. Ik kon niet eens bij Pole's Wood komen, nadat ik een behoorlijk stuk van de Nuclear Racers-baan had gereden zoals Paul deed, moest ik mijn fiets een behoorlijk eind rond Courtfield Wood duwen voordat ik weer noordwaarts naar Ongar Road ging door een dichtbegroeide openbaar voetpad. Kon de door Paul genoemde ruiterpad helemaal niet vinden. Hebben Ongar Road en Chivers Road als omweg genomen om bij Kelvedon Hatch te komen. Ik heb het gevoel dat de openbare weg nu is omheind???

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 3 juni 2023

  • Ik had hetzelfde probleem. Weet niet wat daar is gebeurd. Op de kaart is een ruiterpad te zien, maar bij de grote sloot die Paul noemt staan bordjes met privéterrein en geen voetpad. Ik probeerde de kaart te volgen, ongeacht de borden, ik kwam van het ene veld naar het andere en ontdekte wat alleen beschreven kon worden als een gang met zwaar beveiligde omheiningen die een ruiterpad naar palenbos was. Dit hekwerk ging verder in palenhout en leek (volgens de kaart) het ruiterpad van zijn oorspronkelijke koers te verplaatsen. Dit nieuwe pad is voor niemand gunstig, of het nu op de fiets of te voet is, aangezien het nu door een moerassig gebied gaat dat in natte omstandigheden moeilijk zou zijn. Ik ben er na een periode van mooi weer overgestoken en ik moest nog steeds van mijn fiets afstappen en hem doorduwen terwijl mijn band diep wegzakte in de kleverige modder. Ik zou graag willen weten wat hier is gebeurd, of ze toestemming hebben gekregen om de ruiterweg enz. om te leiden of dat het zonder toestemming is gedaan. Het heeft ons die dag echt problemen bezorgd!

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 3 juli 2023

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: Kelvedon Hatch, Brentwood, Essex, Oost-Engeland, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Beste mountainbikeroutes naar Trail through Pole's Wood to the end of the trees
Weerbericht - Kelvedon Hatch
loading