Wandel Highlight
Locatie: Bach, Reutte, Tirol, Oostenrijk
4,9
(55)
253
4,6
(10)
57
4,7
(7)
21
De huisgemaakte keuken van de hut is gebaseerd op regionale en seizoensinvloeden. De chef-kok serveert de hartige huisworst met sappige zuurkool en traditionele Tiroolse dumplings. Melk en kaasproducten van de natuurkaasmakerij Sojer, vlees- en worstproducten van slagerij Sonnweber en honing van de Wolfenbijenstal in Grünau worden liefdevol in de gerechten verwerkt.
Vanaf de parkeerplaats in het dal is de hut in ongeveer een uur te bereiken.
lechtal.at/winter/winter-aktiv/huetten-almen-im-winter/jausenstation-wase
23 maart 2018
Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!
Locatie: Bach, Reutte, Tirol, Oostenrijk
4,9
(55)
253
4,6
(10)
57
4,7
(7)
21