komoot
  • Routes
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Verenigde Staten van Amerika
California
San Diego County

Buckman Springs Spookstad

Buckman Springs Spookstad

Mountainbike Highlight

Aanbevolen door Flyboy EUC

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: San Diego County, California, Verenigde Staten van Amerika

Beste mountainbikeroutes naar Buckman Springs Spookstad
Tips
  • In 1875 sloeg Buckman zijn kamp op bij de natuurlijke bron. Het water uit de bronnen was van nature koolzuurhoudend, werd geadverteerd als een wondermiddel en begon klanten uit San Diego aan te trekken die de 50 mijl lange reis naar het water zouden maken, wat twee dagen zou duren. Eerst logeerden bezoekers in tenten, maar al snel werden er hutten gebouwd en daarna een hotel. In 1881 kreeg Buckman een hoeve van 160 hectare grond in het gebied. Buckman Springs was geboren.

    Amos Buckman runde het resort tot aan zijn dood op 28 maart 1898. Hij werd begraven in Buckman Springs. Nadat Amos stierf, runde zijn dochter Winnie het resort en met Highway 80 die door Buckman Springs ging, voegde ze een benzinestation, café en een landelijke winkel toe. Het water bleef ook in de vroege jaren 1900 populair, zelfs met het hoge ijzergehalte dat de flessen oranje kleurde. Door de jaren 1940 had de landbouw in het gebied de bronnen opgedroogd en het resort was niet meer. Uiteindelijk waren er alleen nog maar een paar ruïnes over van de badplaats.

    In 1979 bouwde de staat een snelwegrustplaats bij Buckman Springs op Interstate 8, en er is een historische markering bij de rustplaats over de geschiedenis van Buckman Spring. Toen ze in 1979 opnieuw de omheining van de snelweg bij Buckman Springs aan het plaatsen waren, werd het graf van Amos Buckman opgegraven, waardoor de staat een scherpe bocht aan het hekwerk toevoegde om rond het graf van Buckman te buigen. Later werd er een nieuwe grafsteen toegevoegd. Wees voorzichtig bij het verkennen van het gebied, want ratelslangen zijn er in overvloed in de zomer en er is ten minste één grote diepe stortbak, ongeveer 10-12 voet diep, die wordt verduisterd door onkruid.

    Op 26 februari 2020 sloegen harde wind, naar verluidt tot 72 mph, de schoorsteen om bij de ruïnes van de boerderij van Amos Buckman. De schoorsteen stond al meer dan 100 jaar en was een iconische plek op Historic Route 80 en was zichtbaar vanaf Interstate 8. Het vinden van het graf van Amos Buckman is een beetje lastiger. Het is gelegen langs het hek van de snelweg, een paar honderd meter ten oosten van de ruïnes van de boerderij, omringd door zware struiken. Je kunt een eigen onverharde oprit oplopen naar wat lijkt op een watertank ten oosten van de ruïnes en dan gewoon het hek terug naar het oosten volgen totdat je het gebied vindt waar het hek een scherpe bocht maakt.

    'Genomen van sidetrackadventures.com/visiting-the-buckman-springs-ghost-town

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 16 september 2021

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: San Diego County, California, Verenigde Staten van Amerika

Weerbericht - San Diego County
loading