komoot
  • Routes
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Verenigde Staten van Amerika
Colorado
Routt County
Steamboat Springs

Yampa River Botanic Park

Yampa River Botanic Park

Wandel Highlight

Aanbevolen door 4 wandelaars

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: Steamboat Springs, Routt County, Colorado, Verenigde Staten van Amerika

Beste hikes naar Yampa River Botanic Park
Tips
  • Het park ligt op een hoogte van 1880 ft in een koele vallei aan de voet van Mt Werner, de Steamboat Ski Mountain. In de winter stroomt koude lucht door de bergen de vallei in, zodat de temperatuur kan oplopen tot min 40 graden Fahrenheit (en Celsius). Het park krijgt gemiddeld maar 60 dagen per jaar geen dodelijke vorst. Deze lage temperaturen, samen met zeer droge zomers en hoge niveaus van ultraviolet maken dit een uitdagend klimaat om planten in te kweken. Inheemse soorten, planten uit vergelijkbare klimaten in andere delen van de wereld en cultivars van planten op lagere hoogte gedijen goed. De tuinen bevatten voornamelijk vaste planten.
    Het Yampa River Botanic Park wordt beheerd door een vrijwilligersvereniging. Het 6 hectare grote park ligt op land dat is geschonken aan de stad Steamboat Springs.
    Het park is gratis en open voor het publiek van zonsopgang tot zonsondergang, van 1 mei tot 31 oktober. De meeste planten in het park zijn gelabeld met gewone en wetenschappelijke namen en laten zien welke planten alleen inheems zijn in Noordwest-Colorado (endemisch). Sinds 1999 organiseert het park "Music on the Green", gratis klassieke en hedendaagse muziekconcerten tijdens de lunch. yampariverbotanicpark.org

    vertaald doorβ€’Origineel tonen
    • 2 december 2017

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: Steamboat Springs, Routt County, Colorado, Verenigde Staten van Amerika

Weerbericht - Steamboat Springs
loading