komoot
  • Routes
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Italië
Toscane
Lucca
Fabbriche di Vergemoli

Eremo di Calomini

Eremo di Calomini

Wandel Highlight

Aanbevolen door 6 van de 7 wandelaars

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: Fabbriche di Vergemoli, Lucca, Toscane, Italië

Beste hikes naar Eremo di Calomini
Tips
  • De Hermitage van Calomini is een oude gebedsplaats in Garfagnana, langs de weg die leidt naar de stad Vergemoli, boven Gallicano.
    Het suggestieve architecturale complex bevindt zich aan de voet van een grote overhangende muur en werd volgens een traditie gebouwd op de plaats waar een straal zuiver water uit de rotsen gutste en het beeld van de Madonna werd onthuld aan een herderin van Calomini.
    Het oudste deel is de sacristie, die vermoedelijk vóór het jaar 1000 met beitels in de rots is uitgehouwen en waarschijnlijk de oorspronkelijke kern van de plaats van aanbidding was.

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 24 oktober 2020

  • De Hermitage van Calomini is een suggestief architectonisch complex gelegen aan de voet van een grote overhangende muur van ongeveer 70 meter hoog, het is 15 meter diep in de rots ingebed. De Hermitage van Calomini ligt langs de weg naar Vergemoli, boven de bewoond door Gallicano .De kerk van de hermitage werd dicht bij de gevel van de berg gebouwd, of liever meer dan de helft, met de sacristie en bijna het hele klooster, blijft binnen een opgraving die in de berg is gemaakt, met behulp van een enkele beitel. van deze opgraving eindigt in een zeer breed witachtig gewelf.Uitgegraven in de kale rots, piept deze hermitage uit tussen de zeer hoge rotsen van de berg die de sacristie van de kerk en een groot deel van het klooster herbergt. de sacristie, de oorspronkelijke kern van de plaats van aanbidding, die in 600 werd ingericht met prachtig gebeeldhouwde meubels.Van hieruit ga je verder naar de oude keuken en naar de cellen van de broeders, ook opgegraven zoals de sacristie

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 26 april 2022

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: Fabbriche di Vergemoli, Lucca, Toscane, Italië

Weerbericht - Fabbriche di Vergemoli
loading