komoot
  • Inspiratie
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Verenigde Staten van Amerika
California
San Bernardino County

Daggett

Daggett

Toerfiets Highlight

Aanbevolen door Tom Wälti

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: San Bernardino County, California, Verenigde Staten van Amerika

Beste fietsroutes naar Daggett
Tips
  • Daggett
    De eerste kolonisten werden naar het hart van de Mojave-woestijn getrokken toen in de jaren 1860 zilver, borax en andere ertsen werden gevonden. In 1882 kwam de Southern Pacific Railroad en de stad Calico Station werd geboren, het bevoorradingscentrum voor de omliggende mijnsteden, van waaruit ook een smalspoorlijn liep. In 1883 werd de naam veranderd in Daggett ter ere van de zittende gouverneur van Californië, John Daggett, en om verwarring met het nabijgelegen Calico te voorkomen.

    Woestijnmarkt in Daggett
    De eerste handelspost werd opgericht in de 19e eeuw, waar de gedolven ertsen, goud en zilver konden worden ingewisseld voor contant geld. Nadat het houten gebouw in 1908 was afgebrand, werd het vervangen door een betonnen constructie, waardoor het een van de eerste brandveilige gebouwen in de Mojave-woestijn was. Er is hier vandaag nog steeds een handelspost, hoewel de kans groter is dat deze binnenkomt met contant geld en verfrissingen.

    Oud stenen hotel in Daggett
    Het gebouw werd gebouwd in de jaren 1870 en heeft vele beroemdheden gehost: gouverneur John Daggett, "Death Valley" Scotty (de bouwer van Scooty's Castle), John Muir en Wyatt Earp. Onder hetzelfde dak werden ook een tankstation en een café verenigd.

    Fout's Garage in Daggett
    Aanvankelijk was dit gebouw een locomotiefloods voor een mijnbouwsmalspoor. Nadat deze was stopgezet, werd de schuur verplaatst naar de huidige positie. Vanaf dat moment deed het dienst als stal, winkel en vanaf de jaren veertig als werkplaats van de gebroeders Fout.

    Alf's Smederij in Daggett
    Seymour Alf kwam in 1881 naar het gebied en probeerde eerst zijn hand als boer met beperkt succes. In 1885 verhuisde hij naar Daggett en werkte voornamelijk als smid en koetsbouwer, maar bouwde en egaliseerde ook menig wegen. Na zijn overlijden in 1922 zette zijn zoon Walter het bedrijf voort tot 1970.

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 29 april 2020

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: San Bernardino County, California, Verenigde Staten van Amerika

Weerbericht - San Bernardino County
loading