komoot
  • Inspiratie
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Verenigde Staten van Amerika
California
San Bernardino County

Ludlow Café - Route 66

Ludlow Café - Route 66

Toerfiets Highlight

Aanbevolen door 3 fietsers

Deze Highlight is in een beschermd gebied

Controleer de lokale regels voor:

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: San Bernardino County, California, Verenigde Staten van Amerika

Beste fietsroutes naar Ludlow Café - Route 66
Tips
  • In 1882 legde de Atlantic and Pacific Railroad hier een stop aan om de stoomlocomotieven van vers water te voorzien, dat wegens gebrek aan bronnen met een tankwagen uit Newberry Springs moest worden aangevoerd. Kleine zilvervondsten vormden de basis voor een eerste grotere nederzetting, maar tegen het begin van de twintigste eeuw waren de mijnen uitgeput en lag de stad op sterven.
    In 1926 kwam Route 66 en daarmee nieuwe hoop. Een nieuwe gemeenschap groeide rond de straat totdat de snelweg in de jaren zeventig werd voltooid. Ludlow stierf een tweede dood. Slechts een handvol mensen trok dichter naar de snelweg en richtte een kleine derde Ludlow op.

    Old Ludlow Café in Ludlow
    Het was waarschijnlijk het mooiste gebouw in de stad, het toen futuristisch ogende Ludlow Café in gestroomlijnd modern design, een subvorm van Art Deco.

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 29 april 2020

  • De Atlantic and Pacific Railroad zette hier in 1882 een stopplaats in om de stoomlocomotieven van vers water te voorzien, dat wegens gebrek aan bronnen per tanker uit Newberry Springs moest worden aangevoerd. Kleine zilvervondsten vormden de basis voor de eerste grotere nederzetting, maar aan het begin van de 20e eeuw waren de mijnen uitgeput en stierf de plaats uit.
    In 1926 kwam Route 66 en daarmee nieuwe hoop. Rond de straat verrees een nieuw stadscentrum totdat de snelweg in de jaren zeventig voltooid was. Ludlow stierf een tweede dood. Slechts een handjevol mensen verhuisde dichter naar de snelweg en bouwde een kleine derde Ludlow.

    Oud Ludlow-café in Ludlow
    Ooit was het waarschijnlijk het mooiste gebouw van de stad, het destijds futuristisch ogende Ludlow Café in een gestroomlijnd modern ontwerp, een subvorm van Art Deco.

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 12 september 2023

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: San Bernardino County, California, Verenigde Staten van Amerika

Weerbericht - San Bernardino County
loading