komoot
  • Inspiratie
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Zuid-Afrika

River Trail from the Debengeni Waterfall

Inspiratie
Bezienswaardigheden
Zuid-Afrika

River Trail from the Debengeni Waterfall

River Trail from the Debengeni Waterfall

Wandel Highlight

Aanbevolen door Pam

Deze Highlight is in een beschermd gebied

Controleer de lokale regels voor: Kruger to Canyons Biosphere Reserve

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: Zuid-Afrika

Beste hikes naar River Trail from the Debengeni Waterfall
Tips
  • De Debengeni-watervallen zijn een fantastische plek voor een picknick, omdat ze een prachtig decor vormen terwijl u geniet van hapjes en drankjes met vrienden. Het koele water van de watervallen en het zwembad waarin ze donderen zijn onweerstaanbaar, vooral na een wandeling of trektocht langs de lokale Magoebaskloof-paden. In feite vergezellen de lokale bevolking de toeristen die tijdens de hete zomermaanden vrij vaak naar Debengeni komen voor een koele duik.
    De paden zijn niet alleen fantastisch voor diegenen die wat energie willen verbranden en willen genieten van het platteland. Dit is een uitstekende plek voor vogelspotters, en iedereen met een voorliefde voor de vogelsoorten van Zuid-Afrika moet zijn verrekijker meenemen. Enkele van de opwindende vogels die hier te vinden zijn, zijn de grijze kwikstaart, bergkwikstaart, etalagepop met rode rug, Afrikaanse vuurvink, ijsvogel met halve kraag, Afrikaanse vinvoet, blauwmantelkuifvliegenvanger, sperwer met rode bovenlijf en geschubde keelhoninggids . Meer dan 40 soorten inheemse bomen zijn te vinden rond Debengeni Falls, waardoor het een bijzonder rijke ecologische hotspot is.
    Mountainbikers zullen gegarandeerd veel plezier beleven aan het verkennen van het gebied rond de watervallen van Debengeni. Er is een uitdagende route die ongeveer 17 kilometer lang is en door prachtige regenwouden en theeplantages gaat. Dit wordt de Debengeni Downhill Ride genoemd.

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 5 maart 2022

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: Zuid-Afrika

Weerbericht - Zuid-Afrika
loading