Wandel Highlight
Locatie: Sachrang, Rosenheim, Upper Bavaria, Beijeren, Duitsland
Op de Burgeralm bevindt zich niet alleen het gezellige bergrestaurant, maar ook tot op de dag van vandaag een echte alpenboerderij. Op de brede weiden rond de alpenweide grazen koeien, waarvan de melk op de alpenweide wordt verwerkt tot alpenboter en biologische kaas. En natuurlijk worden deze ingrediënten ook gebruikt in de Tiroolse specialiteiten die u hier geserveerd krijgt. Of het nu gaat om kaasknoedels, een snack met kaas of gewoon een glas melk - hier proef je letterlijk het geluk van de koeien. En als er nog een beetje ruimte in je rugzak is, kun je een stukje kaas kopen in de boerderijwinkel.
Openingstijden:
Dagelijks geopend van 1 mei tot begin november, ongeacht het weer. In mei en juni zijn de woensdagen gesloten.
5 maart 2019
Maak een gratis komoot-account aan om nog 3 andere tips van insiders te krijgen.