komoot
  • Inspiratie
  • Routeplanner
  • Features
Inspiratie
Bezienswaardigheden
Verenigde Staten van Amerika
Oklahoma

Ottawa County

Miami, Oklahoma

Miami, Oklahoma

Toerfiets Highlight

Aanbevolen door 2 fietsers

Bekijk de routes
  • Breng me hierheen
  • Wijziging voorstellen
loading

Locatie: Ottawa County, Oklahoma, Verenigde Staten van Amerika

Beste fietsroutes naar Miami, Oklahoma
Tips
  • Miami
    Aanvankelijk heette de nieuwe nederzetting Jimtown, aangezien er onder de weinige bewoners 4 mannen waren die Jim heette, maar toen Jim Palmer in 1890 het postkantoor opende, werd het omgedoopt tot Miami ter ere van zijn vrouw, een Myaami-indiaan. . Overigens wordt de naam in het lokale dialect uitgesproken als "Mai-ehm-ah". Toen in 1905 de winning van lood en zink begon, bloeide de kleine stad en verrezen er grote, prachtige gebouwen, die vanuit het huidige perspectief veel te groot lijken voor de kleine stad.

    Waylan's Ku Ku Burger in Miami
    In de jaren zestig ontstonden de eerste fastfoodketens, zoals de Kuku Drive In, die ongeveer 200 keer bestond in het middenwesten. Maar plotseling waren alle mooie restaurants in de vorm van een enorme koekoeksklok met de vogel die elk uur roept, weer verdwenen, behalve het laatste exemplaar dat hier in Miami te vinden is.

    Coleman Theater
    Mijnbouwmiljonair George L. Coleman besloot in 1929 een elegant theater in Spaanse stijl te bouwen, dat nog steeds in bedrijf is. Meerdere dagen per week worden er rondleidingen gegeven door het interieur van het gebouw, dat in 1983 op de monumentenlijst staat en echt de moeite waard is. Coleman heeft kosten noch moeite gespaard om de gloriedagen waardig weer te geven.

    Lintweg tussen Miami en Afton
    Tussen Miami en Afton is de laatst overgebleven passage van Ribbon Road (gestreepte straat), nu zelfs geclassificeerd als een monument. Het parcours van de route voert nog steeds rond de vierkante percelen met allerlei bochten van 90° en dateert uit de tijd vóór de introductie van Route 66. Omdat het budget krap was, werd slechts de helft van de breedte van de weg verhard, wat was beter dan slechts de helft van de afstandsversterking, vooral omdat in de vroege jaren 1920 het verkeersvolume nog zo laag was dat men zelden het grind hoefde te ontwijken.

    vertaald doorOrigineel tonen
    • 21 april 2020

Goed op de hoogte? Log in om een tip voor andere avonturiers toe te voegen!

loading

Locatie: Ottawa County, Oklahoma, Verenigde Staten van Amerika

Weerbericht - Ottawa County
loading