komoot
  • Inspiratie
  • Routeplanner
  • Features

Tour-aanbevelingen bij jou in de buurt

Miljoenen outdoorliefhebbers registreren elke dag hun wandelingen, hardloopsessies en fietstochten met komoot. Je kunt op een eenvoudige manier van al deze gedeelde kennis en expertise profiteren. In plaats van zelf deze Tours door te spitten, maakt het algoritme van komoot uit alle data een mooie selectie. De outdoor routeplanner gebruikt deze informatie om interessante routes te genereren met veel details en handige informatie over hoogteverschillen en ondergrond. Vervolgens krijg jij ze als Tour-aanbevelingen te zien bij de Tour-zoekfunctie en in je Inspiratie-feed, waarbij de Tours van de hoogste kwaliteit bovenaan de lijst verschijnen.

Ontdek routes

Komoot's Tour-aanbevelingen gebruiken

Kies je sport in de Inspiratie-feed en bekijk welke Tours, Highlights of Collecties komoot jou aanbeveelt. Deze aanbevelingen zijn allemaal gebaseerd op de activiteiten van andere personen in dit gebied.

Kies een Tour uit en pas de moeilijkheidsgraad op jouw niveau aan, stel je tijd in en neem zelfs het dichtstbijzijnde bus- of treinstation erin op als je met het OV reist. De routeplanner van komoot doet de rest. Als je eenmaal op pad bent kun je onderweg nog je route aanpassen, net als bij elke andere komoot-Tour.

Een route vinden die bij je voordeur van start gaat

Als je de mobiele app gebruikt om Tours en Highlights bij jou in de buurt te vinden, zal komoot automatisch de resultaten afstemmen op je huidige locatie. Als je Tours in een groter gebied wilt vinden, zoom dan uit op de kaart of voer een specifieke locatie in de zoekbalk in.

Meer hulp nodig? Bezoek ons Helpcentrum