hero small

Komoot voor Hammerhead

Synchroniseer komoot naadloos met je Karoo 2 voor de meest gedetailleerde en prachtige navigatie-ervaring.
hero square
Je kunt op komoot rekenen, of je nou gaat wielrennen, gravelbiken, bikepacken, of mountainbiken. Synchroniseer komoot met je Karoo 2 en geniet van naadloze planning en navigatie, waarmee je het maximale uit elk moment op de fiets kunt halen.

Plan betere routes

Komoot helpt je om eenvoudig de optimale route voor jou en je fiets te plannen. Kies uit gravel, wielrennen of mountainbiken in de planner en laat komoot de perfecte route voor jou plannen.

Komoot voor Hammerhead

Met komoot en je Karoo 2 ben je helemaal voorbereid op elk avontuur. Stel alles eenvoudig in en navigeer geplande komoot-routes op het kraakheldere Karoo-display. Ontdek de nieuwe manier om je wielren-, gravel- en andere fietsavonturen te registreren.

Verbind

Komoot en Karoo 2 zijn volledig met elkaar verbonden. Koppel je komoot-account met je Karoo 2 om je ritten op te nemen en te navigeren met komoot.

Navigeer

Als de verbinding gemaakt is kun je eenvoudig door je geplande routes bladeren en met één druk op de knop beginnen. Geniet van kraakheldere navigatie-aanwijzingen op het revolutionaire scherm van de Karoo.

Bewaar alles op komoot

Zodra je avontuur erop zit, wordt het op je komoot-profiel opgeslagen. Daar kun je foto's toevoegen, Highlights creëeren en alles met je vrienden delen.

Meld je aan voor de beste routes

Kant en klare inspiratie

Bekijk gepersonaliseerde avonturen op maat voor jouw favoriete sport

De beste planningstool

Plan je perfecte route met de beste outdoortechnologie van de wereld

Intuïtieve navigatie

Blijf op koers met gedetailleerde turn-by-turn navigatie en offline kaarten

Een logboek van avonturen

Bewaar elk avontuur en deel je belevenissen met je vrienden