Wandel Highlight
SAC hut. Gehost in de zomer. Prachtig uitzicht op de bovenste Grindelwald-gletsjer. Veel steenbokken en marmotten
Tip van steffend
Wandel Highlight
Prachtig gelegen huisje. We verbleven een nacht boven met onze kinderen (6 en 9 jaar oud). We zagen veel bloemen, gemzen en marmotten. De hut is erg schoon en het halfpension is een driegangenmaaltijd.
Tip van Di®k
Krijg aanbevelingen over de beste singletracks, bergtoppen en vele andere mooie outdoorplekken.
Wandel Highlight
Geweldige klim via de Rosenlaui-gletsjerkloof, klim naar het hoogplateau boven de hut is ook de moeite waard
Tip van Dokmai
Wandel Highlight
De Engstlensee is een natuurlijk meer op de Engstlenalp in het kanton Bern in Zwitserland, dat door de energiecentrales van Oberhasli wordt gebruikt als opslagmeer via een ondergrondse meerkraan.
Bron Wikipedia
Tip van Gabi
Wandel Highlight
Op bijna 2000 m hoogte is het mogelijk om hier te overnachten. Eten en sfeer zeer aangenaam. Wordt het vermaakt door jongeren?
Tip van Frank
Wandel Highlight
Prachtig uitzicht, zeer vriendelijk personeel
Tip van Adrian🏁🏁
Wandel Highlight
Geweldig bergpad naar de Bäregghütte
Tip van Elke
Wandel Highlight
Pak een ligstoel en geniet van het bergpanorama van de Berner Hoge Alpen. En daarmee Älplermagronen met gebakken uien - heerlijk!
Tip van 🇺🇦DerGrombacher🇩🇪
Wandel Highlight
Het bergrestaurant Waldspitz heeft een prachtig panoramisch terras en een breed scala aan eten en drinken. Bovendien is het bergrestaurant Waldspitz het ideale vertrekpunt voor verschillende wandelingen in de richting van Bussalp, Rothenegghütte, Bachalpsee of Grindelwald-First.
Tip van Sonja
om nog meer berghutten in Interlaken-Oberhasli te ontdekken.
Wandel Collectie van komoot
Mountainbike Collectie van komoot
Toerfiets Collectie van komoot
Wielren Collectie van komoot
Hardloop Collectie van komoot
Bergwandel Collectie van komoot
Zie nog meer geweldige berghutten met deze gidsen per regio:
Vind meer mooie hutten en huisjes door de populairste te bekijken in deze dichtbij gelegen plekken: