Alle compatibele apparaten

Apple Watch

hero small

Ervaar komoot op je smartwatch

We introduceren komoot voor de Apple Watch: de eenvoudigste manier om meer buitenavonturen te beleven.

hero square
Bekijk je geplande routes en navigeer met een druk op de knop: de komoot-app voor Apple Watch geeft je alles wat je nodig hebt om het maximale uit elke hardlooproute, fietsrit en wandeling te halen.

Plan betere routes

Met komoot plan je eenvoudig de optimale route voor jouw outdoorsport. Plan je een trailrun of een hike? Dan neemt de route je over de beste trails en paden. Stap je op de fiets? Kies tussen wielrennen, toerfietsen, MTB of gravel – en komoot plant de perfecte rit voor jou.

Een klein scherm voor grote avonturen

Met komoot aan je pols ben je altijd klaar voor je volgende avontuur. Tik op je horloge om alle actie op te nemen, of bekijk en navigeer geplande Tours op je Watch.

Bekijk geplande Tours

Download de gratis komoot-app op je Apple Watch en log in om van start te gaan. Zodra je ingelogd bent kun je door al je geplande Tours scrollen en met één tik op de knop de gewenste navigeren.

Bewaar alles offline

Ga je off-grid? Geen probleem. Selecteer de Tours die je offline wilt opslaan om te kunnen navigeren in een gebied zonder bereik.

Navigatie binnen handbereik

Begin de navigatie met een tik op de knop, en laat je tijdens je avontuur leiden door de komoot-app voor Apple Watch. Dankzij alle route-informatie en de goed leesbare meldingen neem je nooit meer een verkeerde afslag. Hoe smal de paadjes ook zijn.

Bewerk je avontuur later

Zodra je avontuur erop zit wordt het op je komoot-profiel opgeslagen zodat je foto's kunt toevoegen, Highlights kunt creëeren en alles met je vrienden kunt delen.

Ga van start met komoot. Ontdek de wereld.

Kant en klare inspiratie

Bekijk gepersonaliseerde avonturen op maat voor jouw favoriete sport

De beste planningstool

Plan je perfecte route met de beste outdoortechnologie van de wereld

Intuïtieve navigatie

Blijf op koers met gedetailleerde turn-by-turn navigatie en offline kaarten

Een logboek van avonturen

Bewaar elk avontuur en deel je belevenissen met je vrienden

Alle compatibele apparaten

Apple Watch