Een revolutionaire nieuwe manier om de natuur te ontdekken

Komoot voor Apple Watch: een ongeëvenaarde ervaring die aanbevelingen voor Tours en directe navigatie levert, precies wanneer je het nodig hebt.
komoot on applewatch

De smartwatch-app voor outdooravonturen

komoot apple watch screenshot
komoot apple watch screenshot

Tour-advies op maat van lokale experts

Je vertrouwt op het advies van anderen als je een koffietentje of café zoekt, dus waarom zou je dat niet doen als je op zoek bent naar een mooi avontuur? Met de Smart Tours van komoot krijg je gepersonaliseerde tips voor Tours van andere outdoorliefhebbers. Smart Tours worden gebaseerd op je huidige locatie en zijn altijd beschikbaar, zodat je er meteen op uit kunt.
komoot apple watch screenshot
komoot apple watch screenshot

Waar je ook heen wilt, met één blik op je pols

Houd je ogen vanaf nu altijd op het pad voor je. Komoot op Apple Watch geeft je turn-by-turn instructies, de afstand tot de volgende afslag en toont huidige en gemiddelde snelheid — wanneer en waar je dit nodig hebt — zodat je kunt focussen op de ervaring, in plaats van op je iPhone. Met offline navigatie, zelfs op de meest afgelegen plekken, heeft je horloge nog nooit zoveel power gehad!
komoot apple watch screenshot
komoot apple watch screenshot

Outdooravontuur binnen handbereik

De komoot-app is speciaal ontworpen voor het kleinere scherm van de Apple Watch en is ideaal voor avonturiers die altijd onderweg zijn en die met hulp van hun apparaten meer van de natuur willen genieten — met minimale afleiding. Houd je iPhone in je broekzak en uit je gedachten. Komoot voor Apple Watch zorgt ervoor dat je de focus op je avontuur kunt houden.