komoot
  • Inspiratie
  • Routeplanner
  • Features
hero small

Onze Ambassadeurs

Dit zijn de mensen die ons aansporen om het avontuur en alles wat daarbij hoort te omarmen. Ze zijn een grote bron van inspiratie voor andere outdoorliefhebbers en ze brengen ons samen in onze gedeelde liefde voor de natuur en het verlangen de wereld te ontdekken.

A woman wearing a backpack in front of mountain range with her dog

Filteren op

Selecteer land
© Rugile Kaladyte

Verenigde Staten van Amerika

Ultra-endurance fietser die bekend staat om haar routes en uitdagingen. Houder van vele race records, waaronder die van de Tour Divide.

Frankrijk

Met meerdere ultra-afstand races op haar naam (Nort Cape 4000, Badlands) is Sophie een bekende naam in de Franse adventure bike scene.

Oostenrijk

Avontuurlijke rijder met passie voor bikepacken en ultra-endurance races. Ook niet vies van de trails en natuur rond zijn woonplaats Salzburg.

Duitsland

Lange-afstandwandelaar, hikingblogger en natuurliefhebber met een liefde voor de Alpen en hoge pieken. Altijd vergezeld door haar hond Lotte.

Verenigd Koninkrijk

Ook bekend als “The Girl Outdoors”. Sian doet aan hardlopen, wandelen, surfen en alles daartussenin. Zo lang het maar buiten is!

Nederland

Rijdt na 18 jaar professioneel wielrennen nu voor het avontuur. Combineert gezinsleven met off-road verkenningen en inzet voor het milieu.

Verenigd Koninkrijk

Natuurbeschermer toegewijd aan diversiteit in de natuur. Wandelt elke berg van 600 meter of hoger in het VK, en een vlakke trail in elk land.

Verenigd Koninkrijk

Nathaniel houdt van fietsavonturen om nieuwe herinneringen te maken. Verkiest zijn 4-seizoenenslaapzak boven een 4-sterrenhotel.

Duitsland

Van XC tot Enduro, downhill racen over de hele wereld tot baby Romy rondzeulen in haar trailer. Ines omarmt het avontuur in al haar vormen.

Zwitserland

Tweeling uit de Zwitserse Alpen die op de meest epische trails racen en strijden tegen de besten van de wereld.

Verenigd Koninkrijk

Nic is een enthousiaste “peak bagger” en lange-afstand hiker uit Yorkshire. Ze woont nu in Cumbria aan de rand van het Lake District.

Kathrin is de ‘chef avontuur’ van het bekende outdoorblog Fräulein Draußen, waar ze vele mensen mee inspireert om de natuur in te gaan.

De enige fout die je bij avonturen kunt maken is thuisblijven. Ga er dus gewoon lekker op uit. Veel plezier!
Lael Wilcox

US

Zuid-Afrika

Fietster en striptekenaar uit Zuid-Afrika. Haar mantra: “Alles is een avontuur”.

© Chiara Redaschi

Fietser met een liefde voor bikepacken en avontuur.

Duitsland

Ex-prof MTB’er die het nu rustiger aan doet om de lokale trails te ontdekken, waar tijdens internationale wedstrijden geen tijd voor was.

Nederland

Avonturier, fotograaf en de man achter de Green Divide, Erwin is een onvermoeibare ambassadeur voor het bikepacken.

Oostenrijk

Mountainbikers uit de Alpen die focussen op technische, afgelegen bergtoppen. Zijn in hun vrije tijd altijd nieuwe trails aan het verkennen.

© @JB_delorme

Avonturier met een nomadische levensstijl. Woonplaats: Girona, Spanje. Altijd op zoek naar nieuwe skills om te leren en meer zelfbewustzijn.

Duitsland

Voor Max bestaat er niks beters dan lange, technische trails in de bergen. Geef hem nog een camera en hij is helemaal blij!

Duitsland

Begon op haar 12de als BMX’er en heeft nu 6 nationale MTB-titels en 2 wereldkampioenschappen op haar naam staan. Gaat graag op avontuur.