komoot
hero small

Onze Ambassadeurs

Dit zijn de mensen die ons aansporen om het avontuur en alles wat daarbij hoort te omarmen. Ze zijn een grote bron van inspiratie voor andere outdoorliefhebbers en ze brengen ons samen in onze gedeelde liefde voor de natuur en het verlangen de wereld te ontdekken.

A woman wearing a backpack in front of mountain range with her dog

Filteren op

Selecteer land

Verenigde Staten van Amerika

Joey is een mountainbiker en avonturier uit Colorado. Hij gaat het liefst de bergen in, op de fiets, met zijn camera in de hand.

© Rugile Kaladyte

Verenigde Staten van Amerika

Ultra-endurance fietser die bekend staat om haar routes en uitdagingen. Houder van vele race records, waaronder die van de Tour Divide.

Heeft altijd zin in een avontuur. Jenny heeft hardgelopen door bergen op elk continent en is een doorgewinterde adventure cyclist en racer.

Duitsland

Van XC tot Enduro, downhill racen over de hele wereld tot baby Romy rondzeulen in haar trailer. Ines omarmt het avontuur in al haar vormen.

Verenigde Staten van Amerika

Cowgirl, science nerd (haar woorden), communicatieprofessional en overlever van een hersenbeschadiging, Alison rijdt op de weg en het gravel.

Duitsland

Lange-afstandwandelaar, hikingblogger en natuurliefhebber met een liefde voor de Alpen en hoge pieken. Altijd vergezeld door haar hond Lotte.

Anna is een activiste voor het dameswielrennen met 4 studies op zak (incl. een PhD). Ze houdt ook van kayaken, bikepacken en bergbeklimmen!

Denemarken

6-voudig MTB-wereldkampioen uit Denemarken die graag nieuwe trails verkent. Ze heeft net het gravel ontdekt en stort zich hier helemaal op.

© Markus Weinberg

Zwitserland

Wereldrecordhouder voor de Eurasia, Panamerica Solo en Cape to Cape challenges. Heeft recent zijn "Thriathlon 360" avontuur voltooid.

Frankrijk

Met meerdere ultra-afstand races op haar naam (Nort Cape 4000, Badlands) is Sophie een bekende naam in de Franse adventure bike scene.

Verenigde Staten van Amerika

“Een beetje van dit en een beetje van dat” is het motto van Jimmy. Hij is snel op de racefiets, handig op de MTB en heeft lol op het gravel.

Duitsland

Begon op haar 12de als BMX’er en heeft nu 6 nationale MTB-titels en 2 wereldkampioenschappen op haar naam staan. Gaat graag op avontuur.

De enige fout die je bij avonturen kunt maken is thuisblijven. Ga er dus gewoon lekker op uit. Veel plezier!

Lael Wilcox

Anchorage and everywhere

Sanne geeft de prioriteit aan het fietsen en heeft daarom een paar geweldige trips gemaakt die haar tot het uiterste gepusht hebben.

Sofiane is één van de beste ultra-afstand rijders ter wereld. Hij is vastbesloten om fantastische uitdagingen te fiets te blijven beleven.

© Mike Vlietstra

Martijn rijdt en filmt fietsen voor zijn Youtube-kanaal Fernwee. Lid van de #ridebeyondcrew en het Botje Racing Team.

Italiaanse MTB-gids en avonturier. Stefano houdt van extreme MTB-avonturen en het ontdekken van epische nieuwe trails.

Verenigd Koninkrijk

Schotse mountainbiker en ex-Enduro World Series rijder. Scotty is gek op reizen en is altijd op zoek naar de mooiste turns.

Verenigd Koninkrijk

Van BMX’er tot wielrenner, en nu steeds vaker ook adventure cycling. Liam houdt van het buitenleven en avonturen beleven op de fiets.

© Markus Stitz

Verenigd Koninkrijk

Mark bezit het wereldrecord rond de wereld fietsen en heeft expedities in 100+ landen geleid. GBduro-winnaar & promoot lokale avonturen.

Van prof tot avonturier, Laurens heeft op drie continenten fietsavonturen beleefd, terwijl hij ondertussen een magazine en een podcast maakt.

Nederland

Avonturier, fotograaf en de man achter de Green Divide, Erwin is een onvermoeibare ambassadeur voor het bikepacken.

Verenigd Koninkrijk

Natuurbeschermer toegewijd aan diversiteit in de natuur. Wandelt elke berg van 600 meter of hoger in het VK, en een vlakke trail in elk land.

Verenigd Koninkrijk

Nic is een enthousiaste “peak bagger” en lange-afstand hiker uit Yorkshire. Ze woont nu in Cumbria aan de rand van het Lake District.

Duitsland

Ex-prof MTB’er die het nu rustiger aan doet om de lokale trails te ontdekken, waar tijdens internationale wedstrijden geen tijd voor was.

Verenigd Koninkrijk

Iona is verpleegster en gelooft dat hiken goed is voor de geestelijke gezondheid is. Wil outdooractiviteiten toegankelijker maken.

Gravelliefhebber en bedenker van het Deiadar Gravel evenement, wil graag andere gravelriders, bikepackers en adventure cyclists inspireren.

Omar is een Italiaanse ultra-endurance rijder die verslaafd is aan arctische temperaturen en zich het meest thuisvoelt in de bergen.

Verenigd Koninkrijk

Ook bekend als “The Girl Outdoors”. Sian doet aan hardlopen, wandelen, surfen en alles daartussenin. Zo lang het maar buiten is!

Verenigde Staten van Amerika

Ultraloper, gravelrider, bikepacker, schrijver en wetenschapsnerd die haar tijd verdeelt tussen de VS en Frankrijk.

Nederland

Avonturier, fotograaf en de man achter de Green Divide, Erwin is een onvermoeibare ambassadeur voor het bikepacken.

Kathrin is de ‘chef avontuur’ van het bekende outdoorblog Fräulein Draußen, waar ze vele mensen mee inspireert om de natuur in te gaan.

Oprichter van The Cycling Culture waarmee hij verhalen over fietsen deelt om meer mensen te inspireren om op de fiets te stappen.

Zwitserland

Tweeling uit de Zwitserse Alpen die op de meest epische trails racen en strijden tegen de besten van de wereld.

Verenigd Koninkrijk

Deze enthousiaste MTB’er en gravelrijder uit het VK heeft een grote passie voor het inspireren van andere vrouwen om deze sport te ontdekken.

© Paul Masukowitz

Lange-afstand fietser, podcaster en mental coach die rondom Hamburg wielren-, gravel- en bikepackingavonturen beleeft.

Verenigde Staten van Amerika

Fietsen is haar roeping, visueel journalist haar beroep. Rue zit vaak op de fiets en legt haar avonturen op foto en video vast.

Verenigd Koninkrijk

Anna is een avonturier, spreker en bestsellerschrijver. Haar recentste wapenfeit: het equivalent van 90 marathons hardlopen, op blote voeten!

Bikepacker, fotograaf en art director van 200 mag, Matthieu, aka Manivelle, kent de trails rond Marseille op zijn duimpje.

Duitsland

Paul is een Duitse voormalig profwielrenner, podcaster en coach die nu de wereld van het off-road riding aan het ontdekken is.

Oostenrijk

Avontuurlijke rijder met passie voor bikepacken en ultra-endurance races. Ook niet vies van de trails en natuur rond zijn woonplaats Salzburg.

Rodney is een ultra-endurance rijder uit Italië die van extreme ultracycling uitdagingen zoals BikingMan houdt.

Professioneel wielrenster, avonturier en oprichtster van de populaire CX Fever rides.

Zwitserland

Voormalig pro-atleet, groot fan van rennen of fietsen in de bergen. Maakt routes met zoveel mogelijk mooie uitzichtpunten en hoogtemeters.

Oostenrijk

Mountainbikers uit de Alpen die focussen op technische, afgelegen bergtoppen. Zijn in hun vrije tijd altijd nieuwe trails aan het verkennen.

Duitsland

Voor Max bestaat er niks beters dan lange, technische trails in de bergen. Geef hem nog een camera en hij is helemaal blij!

Verenigd Koninkrijk

Profwielrenster en woordvoerdster van de Cycling Podcast, houdt haar trainingen interessant door thuis en onderweg nieuwe plekken te ontdekken.

Wat we bieden

Inspiratie
GebruiksvoorwaardenPrivacybeleidCommunityrichtlijnenBeloning voor het vinden van security vulnerabilities Bedrijfsinformatie