komoot
  • Inspiratie
  • Routeplanner
  • Features
hero small

Onze Ambassadeurs

Dit zijn de mensen die ons aansporen om het avontuur en alles wat daarbij hoort te omarmen. Ze zijn een grote bron van inspiratie voor andere outdoorliefhebbers en ze brengen ons samen in onze gedeelde liefde voor de natuur en het verlangen de wereld te ontdekken.

A woman wearing a backpack in front of mountain range with her dog

Filteren op

Selecteer land

Verenigde Staten van Amerika

Joey is een mountainbiker en avonturier uit Colorado. Hij gaat het liefst de bergen in, op de fiets, met zijn camera in de hand.

© Rugile Kaladyte

Verenigde Staten van Amerika

Ultra-endurance fietser die bekend staat om haar routes en uitdagingen. Houder van vele race records, waaronder die van de Tour Divide.

Sofiane is één van de beste ultra-afstand rijders ter wereld. Hij is vastbesloten om fantastische uitdagingen te fiets te blijven beleven.

Verenigd Koninkrijk

Anna is een avonturier, spreker en bestsellerschrijver. Haar recentste wapenfeit: het equivalent van 90 marathons hardlopen, op blote voeten!

Gepassioneerde Spaanse wielrenner met liefde voor mtb, gemeenschapszin, vriendschap, en een groot gevoel voor sociale verantwoordelijkheid.

Verenigde Staten van Amerika

Cowgirl, science nerd (haar woorden), communicatieprofessional en overlever van een hersenbeschadiging, Alison rijdt op de weg en het gravel.

Duitsland

Ex-prof MTB’er die het nu rustiger aan doet om de lokale trails te ontdekken, waar tijdens internationale wedstrijden geen tijd voor was.

Zwitserland

Tweeling uit de Zwitserse Alpen die op de meest epische trails racen en strijden tegen de besten van de wereld.

Denemarken

6-voudig MTB-wereldkampioen uit Denemarken die graag nieuwe trails verkent. Ze heeft net het gravel ontdekt en stort zich hier helemaal op.

Verenigde Staten van Amerika

“Een beetje van dit en een beetje van dat” is het motto van Jimmy. Hij is snel op de racefiets, handig op de MTB en heeft lol op het gravel.

Rodney is een ultra-endurance rijder uit Italië die van extreme ultracycling uitdagingen zoals BikingMan houdt.

Tristan Bogaard grew up on bikes in the Netherlands and has become an adventure cycling photographer and co-author of Bike Life and 50 Ways to Cycle the World. He spends his time documenting his rides with his partner Belén Castelló. He’s dedicated to getting more people into bicycle travel through his digital and physical content as well as guided rides.

De enige fout die je bij avonturen kunt maken is thuisblijven. Ga er dus gewoon lekker op uit. Veel plezier!

Lael Wilcox

US

Verenigd Koninkrijk

Natuurbeschermer toegewijd aan diversiteit in de natuur. Wandelt elke berg van 600 meter of hoger in het VK, en een vlakke trail in elk land.

© @JB_delorme

Avonturier met een nomadische levensstijl. Woonplaats: Girona, Spanje. Altijd op zoek naar nieuwe skills om te leren en meer zelfbewustzijn.

Zwitserland

Voormalig pro-atleet, groot fan van rennen of fietsen in de bergen. Maakt routes met zoveel mogelijk mooie uitzichtpunten en hoogtemeters.

Heeft altijd zin in een avontuur. Jenny heeft hardgelopen door bergen op elk continent en is een doorgewinterde adventure cyclist en racer.

Sara en Andreas zijn de mensen achter “Project Pedal Further”: altijd op zoek naar kleine en grote fietsavonturen in Zwitserland en daarbuiten.

© Ricard Calmet

Vertaler, leraar en fanatieke atlete. Richt zich momenteel op bikepacking, het ontdekken van nieuwe routes en gravelwedstrijden.

Duitsland

Voor Max bestaat er niks beters dan lange, technische trails in de bergen. Geef hem nog een camera en hij is helemaal blij!

Duitsland

Begon op haar 12de als BMX’er en heeft nu 6 nationale MTB-titels en 2 wereldkampioenschappen op haar naam staan. Gaat graag op avontuur.

Frankrijk

Met meerdere ultra-afstand races op haar naam (Nort Cape 4000, Badlands) is Sophie een bekende naam in de Franse adventure bike scene.

Verenigd Koninkrijk

Profwielrenster en woordvoerdster van de Cycling Podcast, houdt haar trainingen interessant door thuis en onderweg nieuwe plekken te ontdekken.

© Markus Stitz

Verenigd Koninkrijk

Mark bezit het wereldrecord rond de wereld fietsen en heeft expedities in 100+ landen geleid. GBduro-winnaar & promoot lokale avonturen.

Verenigd Koninkrijk

Schotse mountainbiker en ex-Enduro World Series rijder. Scotty is gek op reizen en is altijd op zoek naar de mooiste turns.

Duitsland

Paul is een Duitse voormalig profwielrenner, podcaster en coach die nu de wereld van het off-road riding aan het ontdekken is.

Verenigd Koninkrijk

Van BMX’er tot wielrenner, en nu steeds vaker ook adventure cycling. Liam houdt van het buitenleven en avonturen beleven op de fiets.

Verenigd Koninkrijk

Iona is verpleegster en gelooft dat hiken goed is voor de geestelijke gezondheid is. Wil outdooractiviteiten toegankelijker maken.

Oostenrijk

Mountainbikers uit de Alpen die focussen op technische, afgelegen bergtoppen. Zijn in hun vrije tijd altijd nieuwe trails aan het verkennen.

Verenigde Staten van Amerika

Fietsen is haar roeping, visueel journalist haar beroep. Rue zit vaak op de fiets en legt haar avonturen op foto en video vast.

Verenigd Koninkrijk

Ook bekend als “The Girl Outdoors”. Sian doet aan hardlopen, wandelen, surfen en alles daartussenin. Zo lang het maar buiten is!

Bikepacker, fotograaf en art director van 200 mag, Matthieu, aka Manivelle, kent de trails rond Marseille op zijn duimpje.

Omar is een Italiaanse ultra-endurance rijder die verslaafd is aan arctische temperaturen en zich het meest thuisvoelt in de bergen.

Oostenrijk

Avontuurlijke rijder met passie voor bikepacken en ultra-endurance races. Ook niet vies van de trails en natuur rond zijn woonplaats Salzburg.

Verenigd Koninkrijk

Deze enthousiaste MTB’er en gravelrijder uit het VK heeft een grote passie voor het inspireren van andere vrouwen om deze sport te ontdekken.

Professioneel wielrenster, avonturier en oprichtster van de populaire CX Fever rides.

© Mike Vlietstra

Martijn rijdt en filmt fietsen voor zijn Youtube-kanaal Fernwee. Lid van de #ridebeyondcrew en het Botje Racing Team.

Sanne geeft de prioriteit aan het fietsen en heeft daarom een paar geweldige trips gemaakt die haar tot het uiterste gepusht hebben.

© Markus Weinberg

Zwitserland

Wereldrecordhouder voor de Eurasia, Panamerica Solo en Cape to Cape challenges. Heeft recent zijn "Thriathlon 360" avontuur voltooid.

© Sophie Gateau

Freelance fotograaf die graag zijn passie voor het fietsen en het fotograferen van de wereld om hem heen combineert.

Zuid-Afrika

Fietster en striptekenaar uit Zuid-Afrika. Haar mantra: “Alles is een avontuur”.

Italiaanse MTB-gids en avonturier. Stefano houdt van extreme MTB-avonturen en het ontdekken van epische nieuwe trails.

Kathrin is de ‘chef avontuur’ van het bekende outdoorblog Fräulein Draußen, waar ze vele mensen mee inspireert om de natuur in te gaan.

Met als basis de Franse Alpen heeft Nathalie naam gemaakt als bikepacking atlete. Ze is altijd klaar voor een nieuwe uitdaging.

Oprichter van The Cycling Culture waarmee hij verhalen over fietsen deelt om meer mensen te inspireren om op de fiets te stappen.

© Paul Masukowitz

Lange-afstand fietser, podcaster en mental coach die rondom Hamburg wielren-, gravel- en bikepackingavonturen beleeft.

Nederland

Avonturier, fotograaf en de man achter de Green Divide, Erwin is een onvermoeibare ambassadeur voor het bikepacken.

Verenigd Koninkrijk

Nic is een enthousiaste “peak bagger” en lange-afstand hiker uit Yorkshire. Ze woont nu in Cumbria aan de rand van het Lake District.

Verenigde Staten van Amerika

Verbinder, community-organisator, en pleitbezorgster van meer diversiteit in de fietswereld. Devin houdt van bikepacking op een relaxt tempo.

Duitsland

Van XC tot Enduro, downhill racen over de hele wereld tot baby Romy rondzeulen in haar trailer. Ines omarmt het avontuur in al haar vormen.

Verenigd Koninkrijk

Nathaniel houdt van fietsavonturen om nieuwe herinneringen te maken. Slaapt altijd liever in zijn 4-seizoenenslaapzak dan in een 4-sterrenhotel.

Belén Castelló is an adventure cyclist and route designer from Spain, as well as co-author of Bike Life and 50 Ways to Cycle the World. She teams up with Tristan Bogaard and is the data-driven guide behind all of their self-made rides. She’s dedicated to getting more people into bicycle travel through her digital and physical content as well as guided rides.

Duitsland

Lange-afstandwandelaar, hikingblogger en natuurliefhebber met een liefde voor de Alpen en hoge pieken. Altijd vergezeld door haar hond Lotte.

Nederland

Avonturier, fotograaf en de man achter de Green Divide, Erwin is een onvermoeibare ambassadeur voor het bikepacken.

Wat we bieden

Inspiratie
GebruiksvoorwaardenPrivacybeleidCommunityrichtlijnenBeloning voor het vinden van security vulnerabilities Bedrijfsinformatie