komoot
  • Inspiratie
  • Routeplanner
  • Features

Hikers, wielrenners, hardlopers. Mensen die leven voor hun volgende fietstocht en mensen die op wandelvakantie gaan: avontuur ziet er voor iedereen weer nét wat anders uit. En daarom is de community van komoot ook zo mooi. Het maakt niet uit waar je naar toe gaat of wat je doet – wat er toe doet is de juiste instelling en het openstaan voor het onverwachte.

Vind je volgende avontuur met komoot

Sluit je aan bij de community en laat je inspireren om je avonturen te vinden, plannen en delen met komoot.

Vind je volgende avontuur
logo-adventure-is

a mindset

Houd jij ervan om buiten op pad te zijn en vind je het leuk om af en toe verrast te worden? Dan ben je hier op het juiste adres. Want of jouw definitie van avontuur nou lijkt op één die hier onder staat, of als je er een hele eigen aanpak op nahoudt, ons doel is om het jou makkelijker en plezierig te maken om naar buiten te gaan! Deel jouw definitie van avontuur met ons met de hashtag #adventureis.

loading
logo-adventure-is

a new perspective

Een nieuw gebied verkennen of juist je eigen regio opnieuw ontdekken – bij avontuur gaat het erom het leven vanuit een nieuw perspectief te zien. Check de Tours en Collecties van onze community uit en laat je inspireren voor je volgende avontuur.

loading
quote

Avontuur is het nastreven van plezier zonder daarbij concessies te doen.

– Daniel, hardloper

logo-adventure-is

out there

Je vindt het avontuur niet als je thuis op de bank blijft liggen. Ga dus naar buiten en kom naar één van onze real-life evenementen.

28 juni - 3 juli 2022

Stone King Rally

Een wilde MTB Enduro race; een 100% originele reis vol met ongelooflijke singletracks, adembenemende uitzichten, intrigerende folklore, en het onbeperkte avontuur dat al deze dingen gezamenlijk leveren.

Meer informatie

2 juli 2022

Octupus Gravel

Een adembenemende route, heerlijk eten en goede muziek. Octopus Gravel wordt dé ontmoetingsplek voor gravel- en bergliefhebbers.

logo-adventure-is

for everyone

Of je nou een ervaren lange-afstand wielrenner bent, of net je eerste stapjes in de outdoorwereld zet: bij komoot vind je een avontuurlijke en nieuwsgierige community die als doel heeft om avontuur voor iedereen toegankelijker maken. Klik op de knop hieronder voor inspiratie en om kant-en-klare routes te vinden voor je volgende avontuur.

Wat we bieden

Inspiratie
GebruiksvoorwaardenPrivacybeleidCommunityrichtlijnenBeloning voor het vinden van security vulnerabilities Bedrijfsinformatie